Sinerji'den Bilgisayar Alınır Mı?

Buyrun bunu öneriyorum size
Screenshot_20190522-175912.png

10 fps fazlası için fazladan para vermeye değmez

Buyrun bunu öneriyorum sizeEki Görüntüle 396707
10 fps fazlası için fazladan para vermeye değmez
Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa sizin hesaplamanız da mı yanlışlık var.

"10 fps fazlası için fazladan para vermeye değmez" dediğiniz sistem(5918 TL) sizin önerdiğiniz sistemden (6100 TL) daha ucuz.

Sinerji'den bilgisayar alınır. Site güvenilirdir. Ama ben hazır sistemlere sıcak bakmıyorum.Yapabiliyorsanız kendiniz parçaları alıp birleştire bilirseniz daha iyi olur.

"10 fps fazlası için fazladan para vermeye değmez" dediğiniz sistem(5918 TL) sizin önerdiğiniz sistemden (6100 TL) daha ucuz.

Sinerji'den bilgisayar alınır. Site güvenilirdir. Ama ben hazır sistemlere sıcak bakmıyorum.Yapabiliyorsanız kendiniz parçaları alıp birleştire bilirseniz daha iyi olur.
Ama kendi yapacağımdan çok daha iyi

Kardeşim 6000 küsür fiyatı ancak arladaşın sistem de ne m2 var ne düzgün anakart var bunlarıda göz önünde bulundur lütfen

internete üzerinden sinerjiden sipariş verdim eksiksiz kutuları vs geldi sorunsuz bir site herşey ile ilgileniyorlar link aşşağida .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı