Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum.
Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 28 Şubat 2023 #2 Ben de aynı ürünü pazar sabahı sipariş verdim, benimki de hazırlanıyor
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 28 Şubat 2023 #3 Tamam.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 28 Şubat 2023 #4 Zyix01 dedi: Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne olmasını istiyorsunuz acaba? Sadece siz sipariş vermiyorsunuz. Yarın veya sonraki gün kargoya verilir.
Zyix01 dedi: Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne olmasını istiyorsunuz acaba? Sadece siz sipariş vermiyorsunuz. Yarın veya sonraki gün kargoya verilir.
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 877 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #5 599108 dedi: Ne olmasını istiyorsunuz acaba? Sadece siz sipariş vermiyorsunuz. Yarın veya sonraki gün kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmasını beklediğim yok sipariş durumunu güncellemeleri gerekiyor Birhibile dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Tamam derken? sens4k dedi: Ben de aynı ürünü pazar sabahı sipariş verdim, benimki de hazırlanıyor Genişletmek için tıkla... Umarım gelir bir an önce Zyix01 dedi: Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme daha yeni düştü Kargolanmaya hazır yazıyor. Son düzenleme: 28 Şubat 2023
599108 dedi: Ne olmasını istiyorsunuz acaba? Sadece siz sipariş vermiyorsunuz. Yarın veya sonraki gün kargoya verilir. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmasını beklediğim yok sipariş durumunu güncellemeleri gerekiyor Birhibile dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Tamam derken? sens4k dedi: Ben de aynı ürünü pazar sabahı sipariş verdim, benimki de hazırlanıyor Genişletmek için tıkla... Umarım gelir bir an önce Zyix01 dedi: Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme daha yeni düştü Kargolanmaya hazır yazıyor.