Ne olmasını istiyorsunuz acaba? Sadece siz sipariş vermiyorsunuz. Yarın veya sonraki gün kargoya verilir.Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum.
Bir şey olmasını beklediğim yok sipariş durumunu güncellemeleri gerekiyorNe olmasını istiyorsunuz acaba? Sadece siz sipariş vermiyorsunuz. Yarın veya sonraki gün kargoya verilir.
Tamam derken?Tamam.
Umarım gelir bir an önceBen de aynı ürünü pazar sabahı sipariş verdim, benimki de hazırlanıyor![]()
Hocam güncelleme daha yeni düştü Kargolanmaya hazır yazıyor.Sinerji sitesinden Corsair 16 GB'lık RAM'ler sipariş verdim, dün sabahtan beri sipariş hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum 1. sırada 5 dakika bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.