Sinerji'den hazır bilgisayar alınır mı?

Alabilirsin. Fakat monitöre bütçen yetiyorsa güzel bir 2k monitörde almanda yarar var. Fakat bütçen yetmiyor ise 60 Hz 1080p monitör ile DSR açıp oynayabilirsin.

Bütçem 5.000-5.500 tl monitör dahil güzel bir sitem önerebilir misinz ? O zaman

Ben GTX 1080 ekran kartına i3 işlemcinin 6. nesil olanından takar darboğaz olmadan kullanırım.

Ben GTX 1080 ekran kartına i3 işlemcinin 6. nesil olanından takar darboğaz olmadan kullanırım.
Asla bu görüşünüze katılmıyorum. Bu sene oynatır seneye oynatmaz.

Bu arada sistem güzel ama bir çok arkadaşım dediği gibi GTX 1080 gibi bir ekran kartı 1080p oyn için uygun değil. -her ne kadar isimleri aynı olsa da-

Bende biliyorum uygun olmadığını ama bütçe yetmeyince elden gelmiyor bi olurunu arıyor insan

1600x900 çözünürlükte.
Darboğazın alasını yaşarsın kardeş.

Bende biliyorum uygun olmadığını ama bütçe yetmeyince elden gelmiyor bi olurunu arıyor insan
Hocam o zaman GTX 1080 almayacaksınız, onun yerine 1070 daha iyidir. Ayrıca performanstan da bir şey kaybetmezsiniz, bu kart ile şu ana kadar yapılmış oyunları çok rahat bir şekilde oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…