Sinerji'den hazır bilgisayar alınır mı?

Hazır bilgisayarın garanti koşullarını sor parça garantisimi yoksa komple kasa garantisimi var öğren. Birde değişiklik yapmak istediğin parçayı değiştirebiliyolar mı sor eğer varsa böyle bir seçeneğin, mevcut ürün garanti şartlarını kapsayıp kapsamadığını öğren öyle alacaksan al.
Parça değişimi olacağını sanmıyorum. Parça garantisi veriyorlar. Konuyu alınabilr mi diye açtım uzadı baya bi :)

@burakxyz eğer tam bütçeniz hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.
5.000 tl yi aşmasa iyi olur ama 5.500 tl ye kadar gidebilir

i5 6600 işlemci
Ortalama bir anakart
16 gb 2133 hz 2x8 ram
Gigabyte windforce gtx 1070
Seagate barrucada 1 tb
Samsung 850 evo 120 gb
350 liralık kasa+psu
Asus VG248QE monitör

Monitör kesinlikle önemli. Bu sistem sana yeterli olacaktır

Tavsiyem bu sistemdir. (SSD yi 120 GB yaparsan 5460₺ gibi birşey tutuyor.)
Screenshot_20161001-202225.png
Screenshot_20161001-202231.png

Alınacaksa inventusdan alınsın bence adamlar çok temiz iş yapıyor nisan ayında yeni bir sistem topladım mükkemel bir montaj ile kapama kadar geldi. Ekran kartı sorunlu çıktı hiç sorgulamadan 5 defa kart değişti en son iade ettim. Servisi çok ilgili.

Alınacaksa inventusdan alınsın bence adamlar çok temiz iş yapıyor nisan ayında yeni bir sistem topladım mükkemel bir montaj ile kapama kadar geldi. Ekran kartı sorunlu çıktı hiç sorgulamadan 5 defa kart değişti en son iade ettim. Servisi çok ilgili.
5 defa kart mı değiştiniz? O nasıl bir servis öyle :D.

Hocam Gtx 1070 alıp neden 60 fps'de takılı kalsın. RX 460 alsın para tasarruf etsin. O monitöre o ekran kartı olmaz.
1080p de RX460 ile GTX 1070 karşılaştırması yapmayalım istersen. Ayrıca DSR diye birşey var. He sen 5000₺ lik sistemde RX460 kullanmak istersen seni tutan yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı