Sinerji'den hazır sistem alınır mı?

Ben vatandan aldım OEM hazır sistemler gayet uygun 8 ay önce 3060 5600X sistemi 16bine almıştım hala sorunsuz kullanıyorum oradan bakabilirsin İtopyadada bazen indirimler oluyor illa Sinerji'den almaya gerek yok

Vatan'dan almanız daha iyi olur. Fiyatlar konusunda biraz absürtlükler olsa da parça ve donanım desteği her türlü var. İtopya'dan almanı önermem. Sebebi ise tamir görmüş eski 2.el işlemciler ve ekran kartları kullanıyorlar.

Ben vatandan aldım OEM hazır sistemler gayet uygun 8 ay önce 3060 5600X sistemi 16bine almıştım hala sorunsuz kullanıyorum oradan bakabilirsin itopyadada bazen indirimler oluyor illa Sinerji'den almaya gerek yok.

Hocam vatan da 7900 GRE yok VRAM'dan dolayı da 4070s almak istemiyorum.

Vatan'dan almanız daha iyi olur. Fiyatlar konusunda biraz absürtlükler olsa da parça ve donanım desteği her türlü var. İtopya'dan almanı önermem. Sebebi ise tamir görmüş eski 2.el işlemciler ve ekran kartları kullanıyorlar.

Vatandan tek seçeneğim 4070s mesela GTA6 çıksa VRAM'den dolayı 2K yüksek ayarlarda sıkıntı yaşatmaz mı?

Hocam vatan da 7900 GRE yok VRAM'dan dolayı da 4070s almak istemiyorum.

Vatandan tek seçeneğim 4070s mesela GTA6 çıksa VRAM'den dolayı 2K yüksek ayarlarda sıkıntı yaşatmaz mı?
kasmadan oynatır bence
cyberpunk 4kda 10gb kullanıyormuş gta 6da dlss3 özelliği olursa fps yükselir vramde yemez 2kda yüksek ayarlarda 12gb vram kullanacağını sanmıyorum ben ayrıca

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı