Samsung Odyssey G4 adlı monitörü Akakçe'de arattığımde Sinerji'de 1500 TL daha ucuz olduğunu gördüm ve biraz şüphelendim. Sinerji'den monitör alınır mı?
Samsung Odyssey G4 adlı monitörü Akakçe'de arattığımde Sinerji'de 1500 TL daha ucuz olduğunu gördüm ve biraz şüphelendim. Sinerji'den monitör alınır mı?
Monitörü sinerji üzerinden aldıysanız gelişmeleri yazabilir misiniz? Ben de aynı siteden farklı bir monitör almayı düşünüyorum ama güvenilirlik konusunda emin olamadım.
Monitörü Sinerji üzerinden aldıysanız gelişmeleri yazabilir misiniz? Ben de aynı siteden farklı bir monitör almayı düşünüyorum ama güvenilirlik konusunda emin olamadım.
Alabilirsiniz kuzenim aldı ve ölü pixele rastlamadır veya kırık, çıkık vb. şeylere. Ancak iade etmek istediğinizde fazla sıcak bakmıyorlarmış öyle biliyorum
Alabilirsiniz kuzenim aldı ve ölü pixele rastlamadır veya kırık, çıkık vb. şeylere. Ancak iade etmek istediğinizde fazla sıcak bakmıyorlarmış öyle biliyorum
Cevap için teşekkürler. Sinerjide iş biraz şansa bağlı gibi, bir sıkıntıyla karşılaşırsam hala süründürmeden iade alacaklarından şüpheliyim. Az bir fiyat farkına hepsiburadadan almayı veya başka bir modeli gaming.gen'den almayı düşünüyorum.
Merhaba ben de aynı monitöre bakıyorum ve resmi siteye göre 3000 TL daha ucuz bir fiyattan satış yapıyor sinerji. Eğer aldıysanız hem sinerji.gen.tr hem de monitör hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Merhaba ben de aynı monitöre bakıyorum ve resmi siteye göre 3000 TL daha ucuz bir fiyattan satış yapıyor Sinerji. Eğer aldıysanız hem sinerji.gen.tr hem de monitör hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Kuzenim aldı ve monitörde hiçbir sıkıntı yok. (ölü pixel vs.) Tek sıkıntı üründen çıkan HDMI ile 120Hz'e kadar kullanabiliyorsun ekstra DisplayPort alman lazım.