Sinerji'den sistem toplama

Hocam tek tek toplamaya razı mısın? Anakart ile işlemci hiç olmamış, SSD kronik problemli, en başta HDD almak yerine SSD'ye fokus at bence, kasa yerine köpük daha mantıklı olur :D O paraya alacağın sıvı soğutma yerine tek tek toplanacak sistem ile Arctic Freezer Duo almak daha mantıklı, neden 32GB RAM :D

Ben böyle bir kasa planlıyorum, bu kasaya bu olmamış bir şeyden kıs, fiyat olarak bunları yükselt dediğiniz bir şey var mı kasada?

Pc Toplama Sihirbazı bu nasıl
Hocam tek tek toplamaya razı mısın? Anakart ile işlemci hiç olmamış, SSD kronik problemli, en başta HDD almak yerine SSD'ye fokus at bence, kasa yerine köpük daha mantıklı olur :D O paraya alacağın sıvı soğutma yerine tek tek toplanacak sistem ile Arctic Freezer Duo almak daha mantıklı, neden 32GB RAM :D
32 gb olmadan yapamıyorum 😀

17.000 vererek en kötü sistemi nasıl toplarsın diye sorsalar herhalde bu sistemi gösterirdim. Tamam oyuncu bilgisayarı topluyorsun da baştan aşağı yanlış sistem. SSD ve HDD'yi kaldırın 1TB M2 SSD kullanın. Anakartı değiştirin, 3000 liralık sistemin emanet edilmeyeceği o kasanın yerine hava akışı iyi, Cooler Master-Corsair-Zalman gibi markalardan alın. İşlemci, ekran kartı ve RAM'e o kadar yüklenmişsiniz ki, mecburen sistem dengesiz olmuş. Ya bütçeyi arttırıp değiştirin, ya da işlemciyi düşürüp değiştirin.

Bence şöyle bir sistem daha iyi olur. Ama son karar yine senin. Sosyaldeki arkadaşlar da yanlış eklediğim parça varsa yada değiştirilmesi gereken parça varsa uyarırlar zaten. Alacağın sistem şimdiden hayırlı olsun.
1.PNG

Çok daha iyileri var sinerjide. Çok satanlarda
Hangisi kardeşim 5000 tl olan mı 😀
Biraz düzenledim olmuş mu
17.000 vererek en kötü sistemi nasıl toplarsın diye sorsalar herhalde bu sistemi gösterirdim. Tamam oyuncu bilgisayarı topluyorsun da baştan aşağı yanlış sistem. SSD ve HDD'yi kaldırın 1TB M2 SSD kullanın. Anakartı değiştirin, 3000 liralık sistemin emanet edilmeyeceği o kasanın yerine hava akışı iyi, Cooler Master-Corsair-Zalman gibi markalardan alın. İşlemci, ekran kartı ve RAM'e o kadar yüklenmişsiniz ki, mecburen sistem dengesiz olmuş. Ya bütçeyi arttırıp değiştirin, ya da işlemciyi düşürüp değiştirin.
Pc Toplama Sihirbazı nasıl

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı