Sinerjiden toplanan bilgisayar nasıl?

talhaekin01

Centipat
Daha fazla  
1749412324254.png
Sinerjiden böyle bir bilgisayar topladım, benzeri sistemi İtopya'da topladığımda 3000 TL fazla çıkıyordu. Burada ise 31000 TL. Bu kadar ucuz olması normal mi ? Normalse parçalar iyi mi yani değiştirmem gereken ya da değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2507862 Sinerjiden böyle bir bilgisayar topladım, benzeri sistemi İtopya'da topladığımda 3000 TL fazla çıkıyordu. Burada ise 31000 TL. Bu kadar ucuz olması normal mi ? Normalse parçalar iyi mi yani değiştirmem gereken ya da değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı?
Sistemi ucuz güç kaynağına emanet etmeyin, 2 bin lira daha fazla vererek kaliteli bir şey alın.

tamam teşekkürler, başka bir sıkıntı yok dimi ? bide neden itopyaya göre ucuz
SSD hakkında bilgin yok yorum yapmim. Soğutucun kötü daha iyisi var.

Asıl soru şu itopya niye pahalı?🤔

SSD hakkında bilgin yok yorum yapmim. Soğutucun kötü daha iyisi var.

Asıl soru şu itopya niye pahalı?🤔
sinerjiden onu seçemiyorum malesef, ayrıca fiyat performans olarak en iyi soğutucuyu seçtim. ssd yi boşver evdeki hard disk yetiyor bana :D . başka bi sıkıntı yoksa alıyorum bu sistemi yakında.

Sistemi ucuz güç kaynağına emanet etmeyin, 2 bin lira daha fazla vererek kaliteli bir şey alın.
aldığım kasa 3200 ama 700w lık başka bir kasa 3500 tl idi. 2000 değil 300 tl fark

sinerjiden onu seçemiyorum malesef, ayrıca fiyat performans olarak en iyi soğutucuyu seçtim. ssd yi boşver evdeki hard disk yetiyor bana :D . başka bi sıkıntı yoksa alıyorum bu sistemi yakında.

aldığım kasa 3200 ama 700w lık başka bir kasa 3500 tl idi. 2000 değil 300 tl fark
1749414487914.png

1749414519284.png

Çok kötü bir soğutucu ama siz bilirsiniz ilaki oradan sipariş vermeniz gerekmez.

Gücüne değil, güvenilirliğine göre alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı