şans işi kardeşim cidden ama sen sen ol kendini kimseye ezdirme, seni ve fiziksel özelliklerini, kendini nasıl koruyup kolladığını bilmiyorum ama küfür hakaret katiyen ettirme kendine. kavga şiddet yanlısı biri değilsen ve hararetli tartışmada kendine güvenmiyorsan, gizliden iyi gördüğün hocalarına falan bu durumu söyle çünkü dalga/hakaret bildiğin "bully"lemeye girer bunun hiçbir yerde özrü yok kardeşim. tek başınaysan biraz güçlenmen ve kendine özgüven edinmen gerek, küçük yaşta sana hakaret edip şunu bunu yaparım diyen veletlerin yüzde 99.1'i daha düz yumruk atmayı bilmiyordur emin ol, bunları söyleme sebebim sen aynı şekilde küfür etsen olay kavgaya gider ve dediğim gibi aslında hazır olsan iyi olur. kimselere bu konuyu açmayacaksan biraz spor yapıp vücuduna önem göstermeni, biraz da kickbox öğrenmeni öneririm. youtubeda milyar tane koç bedava ders veriyor. jab atmayı ve kollarını kaldırıp kendini savunmayı öğren, kimseleri de tartışma esnasında dibine sokma bu veledler konuşurken durduk yere vuracak tipler olur genelde çünkü, uzun lafın kısası kavgacı ola getirdim lafı da kendini güçlendir biraz kimseye de ezdirme senden tek ricam bu. >extra: gidip onlar gibi falan da olma evladım, bunlardan belli ki zeka seviyen daha ileride, özürlü gibi davranıp veled taklidi mi yapacaksın sırf ezilmemek için? senin kendi gelişimini bile yavaşlatır böyle bir şey, biraz güçlü dur ve tek ol gerekirse ama bu veledlere hakaret ettirtme kendi adına