Sınfımdaki kişiler neden böyle davranıyor?

Denetim yok, denetim. Okullar berbat halde. Bir okullarda artık kamera olmalı sınıflarda ve ses kaydı alınmalı. Sonra okullarda cep telefonu yasaklatılmalı. Okula mı gidiyorlar dingonun ağırına mı belli değil. Ayrıca okul kurallari gereği rahat tek tip giyim geri gelmeli. Bunlar olmadıkça okullarda düzelme olmaz. Okulları izleyen bir ekip oluşturulmalı ve şikayetler üzeri işlem yapılmalı.

Hocam sınava 40 kişi giriyor ise 30'u kopya çekiyor yani bir de buna göre öğretmenler öğrenciler üstünde bir ön yargısı olduğu için saçma bir şeyler oluyor. Zeki öğrenciye değil iyi kopya çeken öğrenciye pamuk gibi oluyorlar.

Hayır, okul çağında gereksiz. İş hayatında kariyer yaparken ise evet. Çoğu kişi kendi tırnaklarıyla değil diğerlerinin üzerine basarak yükselir bu her yerde görebileceğin bir şey.

Yalnızca sana dediğim bunları kafaya takıp kendini yıpratacağına izle, öğren ve gerekirse de uygula.
İş hayatında haklısınız. (yani bilmiyorum ama öyledir heralde :D)

Hocam sınava 40 kişi giriyor ise 30'u kopya çekiyor yani bir de buna göre öğretmenler öğrenciler üstünde bir ön yargısı olduğu için saçma bir şeyler oluyor. Zeki öğrenciye değil iyi kopya çeken öğrenciye pamuk gibi oluyorlar.

İş hayatında haklısınız. (yani bilmiyorum ama öyledir heralde :D)
Benim istediğim gibi düzen olsun öğretmen diploması ve öğrenci atarız okullardan. Kopya çeken sicile yazılır. Bak bakalım kimse kopya çekiyor mu?

Ergenlik bu. Sen bir de gariban ailelerini düşün. Büyük ihtimali ümidi kesmişler, geçmesini bekliyorlar.

Siz olayın farkında iseniz, siz de erken ergenlik olmuş. Çok zor bir şeydir, bende yaşadım. Etrafınızdakilerin ne olduğunun farkında olmak ve muhataplık gerçekten zor. Kızlarla takılın onlar sever olguları hem daha olgundurlar.

Hocam bir tık yalnız kalmaktan araştıracak ve kendimi sorgulayacak vakti buldum. Erken ergenlik olduğunu düşünmüyorum. Sadece biraz kafalarını kaldırıp baksalar anlarlar zaten.

Hocam bir tık yalnız kalmaktan araştıracak ve kendimi sorgulayacak vakti buldum. Erken ergenlik olduğunu düşünmüyorum. Sadece biraz kafalarını kaldırıp baksalar anlarlar zaten.
Ergenlikte mantık aranmaz. Kafalarını kaldırsalar ergen olmazlar zaten. onlar normal, sıkıntı sizde.

Hocam bir şey sormak istiyorum. Sadece merak ediyorum. Sizce farklı olmak kötü bir şey mi?
Ben kötü dedim mi? Kötü değil. Beni tanısan, farklı kavramın 3 kere takla atar. Sıkıntı sen de demek istediğim, farklı olan, normal olmayan sensin. Bu kötü bir şey değil ama zor bir şey.

şans işi kardeşim cidden ama sen sen ol kendini kimseye ezdirme, seni ve fiziksel özelliklerini, kendini nasıl koruyup kolladığını bilmiyorum ama küfür hakaret katiyen ettirme kendine. kavga şiddet yanlısı biri değilsen ve hararetli tartışmada kendine güvenmiyorsan, gizliden iyi gördüğün hocalarına falan bu durumu söyle çünkü dalga/hakaret bildiğin "bully"lemeye girer bunun hiçbir yerde özrü yok kardeşim. tek başınaysan biraz güçlenmen ve kendine özgüven edinmen gerek, küçük yaşta sana hakaret edip şunu bunu yaparım diyen veletlerin yüzde 99.1'i daha düz yumruk atmayı bilmiyordur emin ol, bunları söyleme sebebim sen aynı şekilde küfür etsen olay kavgaya gider ve dediğim gibi aslında hazır olsan iyi olur. kimselere bu konuyu açmayacaksan biraz spor yapıp vücuduna önem göstermeni, biraz da kickbox öğrenmeni öneririm. youtubeda milyar tane koç bedava ders veriyor. jab atmayı ve kollarını kaldırıp kendini savunmayı öğren, kimseleri de tartışma esnasında dibine sokma bu veledler konuşurken durduk yere vuracak tipler olur genelde çünkü, uzun lafın kısası kavgacı ola getirdim lafı da kendini güçlendir biraz kimseye de ezdirme senden tek ricam bu. >extra: gidip onlar gibi falan da olma evladım, bunlardan belli ki zeka seviyen daha ileride, özürlü gibi davranıp veled taklidi mi yapacaksın sırf ezilmemek için? senin kendi gelişimini bile yavaşlatır böyle bir şey, biraz güçlü dur ve tek ol gerekirse ama bu veledlere hakaret ettirtme kendi adına

şans işi kardeşim cidden ama sen sen ol kendini kimseye ezdirme, seni ve fiziksel özelliklerini, kendini nasıl koruyup kolladığını bilmiyorum ama küfür hakaret katiyen ettirme kendine. kavga şiddet yanlısı biri değilsen ve hararetli tartışmada kendine güvenmiyorsan, gizliden iyi gördüğün hocalarına falan bu durumu söyle çünkü dalga/hakaret bildiğin "bully"lemeye girer bunun hiçbir yerde özrü yok kardeşim. tek başınaysan biraz güçlenmen ve kendine özgüven edinmen gerek, küçük yaşta sana hakaret edip şunu bunu yaparım diyen veletlerin yüzde 99.1'i daha düz yumruk atmayı bilmiyordur emin ol, bunları söyleme sebebim sen aynı şekilde küfür etsen olay kavgaya gider ve dediğim gibi aslında hazır olsan iyi olur. kimselere bu konuyu açmayacaksan biraz spor yapıp vücuduna önem göstermeni, biraz da kickbox öğrenmeni öneririm. youtubeda milyar tane koç bedava ders veriyor. jab atmayı ve kollarını kaldırıp kendini savunmayı öğren, kimseleri de tartışma esnasında dibine sokma bu veledler konuşurken durduk yere vuracak tipler olur genelde çünkü, uzun lafın kısası kavgacı ola getirdim lafı da kendini güçlendir biraz kimseye de ezdirme senden tek ricam bu. >extra: gidip onlar gibi falan da olma evladım, bunlardan belli ki zeka seviyen daha ileride, özürlü gibi davranıp veled taklidi mi yapacaksın sırf ezilmemek için? senin kendi gelişimini bile yavaşlatır böyle bir şey, biraz güçlü dur ve tek ol gerekirse ama bu veledlere hakaret ettirtme kendi adına
Hocam kendimi güçlendirme konusunda çalışıyorum.
Ezdirmem asla ama insanın bir yerden sonra gururuna fena halde dokunuyor söyledikleri.

Çoğu lisede herkesin yaşadığı durumlar gelip geçecek rahatsız oluyorsan bu tiplerle takılmayacaksın sana iğrenç gelen onlara eğlenceli geliyor. Ben 3 lise değiştim her tipten adam gördüm her lisede var. Ki bunlar hiçbir şey benim 10'a giderken bizim sınıf kalabalık ve çoğunluk erkekti İngilizce öğretmenimiz çok güzel biriydi sıra aralarında yürürken herkes kokalayıp saçına ucundan falan dokunuyordu sınıfın yarısı diyiyim size. Her neyse bir gün hocayı poposundan tutup kaldırdı çocuğun teki babası geldi bahçenin ortasında ağzını yüzünü kanattı.

Dalga konusuna gelince ya dalga geçtirmicen kendinle laflarına dikkat et gibisinden karşılık vericen sonra oda karşılık verecek büyük ihtimal kavga çıkar eğer senin için sorun değilse et kavganı döv daha kimse bulaşmaz sanmıyorum benim öyle oldu en azından herkes ağırdan aldı. Demem o ki kendini nasıl gösterirsen öyle devam eder çok fazla her şeyi geçiştirince işin cıvkı çıkıyor. Ben çok yaşadım lisede sorun o yüzden 3 kere değiştim zaten kavgalar mı dersin çıkışta 15 kişiden dayak yiyip sonra çocuğu okulda bir daha dövüp her gün 2 hafta boyunca beni çıkışta beklemeleri mi dersin neler neler. İlk okulum sultangazi ikinci gaziosmanpaşa üç ise küçükköydeydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00