Sınfımdaki kişiler neden böyle davranıyor?

Hocam takım değiştirir gibi lise değiştirmişsiniz. Garip ama güzel. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Hocam takım değiştirir gibi lise değiştirmişsiniz. Garip ama güzel. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Keyiften değil ya ilki imamhatipti zorla gönderdi babam çok fazla yaşı büyük çok fazla zorba vardı bende sırf ezilmeyeyim diye zorba oldum orada 2. gittiğim lisede ne ben eyvallah ettim ne onlar orada bıçaklı sopalı mevzular dönüyordu bir gün beni de çıkışta alacaklardı öyle çünkü getirdikleri adamlar okul dışından hem sıkıntı hem de okulda bulup dövemiyorsunda hıncını almak için en son temel liseye geçtim orada kimsenin borusu ötmüyordu herkes kendi halindeydi gideceğin lise şans işi ya bazı liseler psikopat dolu. İnsanlar neden böyle bende anlamış değilim ailelelerimi hoşgörülü olmayı öğretmiyor ya da ne bileyim anlam verilmeyen olaylar oluyor lisede gerçekten.

Ben bunların ergenlikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, daha çok eğitimsizlik. Sonuçta ağız dolusu küfür etmenin ergenlikle ne alakası var yani?

Okul çağında aynen senin gibiydim, tamamen aile terbiyesi ve kültür.

Dedikleriniz askerde devam edecek maalesef, hatta daha sonra iş ortamında.

Ben hala insanların birçoğundan aşırı rahatsız oluyorum, mümkün olduğunca uzak duruyorum.

İlgi alanın ne? Entelektüel bir şeyse çok normal küfür etmeleri. Sıradan ergen insan olduğunu gösterir.

Benim de arkadaşlarim böyle. Yalnız kalırsam sınıfta adam bulaşmak için bekleyen zorbalar var. Ne yapayım dersiniz?

İlgi alanın ne? Entelektüel bir şeyse çok normal küfür etmeleri. Sıradan ergen insan olduğunu gösterir.

Web-site geliştirme. Şu anlık olduğum konum tasarıma izin versede. Geliştirici olmak da aklımın bir ucunda yok değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…