Sınfımdaki kişiler neden böyle davranıyor?

Çoğu lisede herkesin yaşadığı durumlar gelip geçecek rahatsız oluyorsan bu tiplerle takılmayacaksın sana iğrenç gelen onlara eğlenceli geliyor. Ben 3 lise değiştim her tipten adam gördüm her lisede var. Ki bunlar hiçbir şey benim 10'a giderken bizim sınıf kalabalık ve çoğunluk erkekti İngilizce öğretmenimiz çok güzel biriydi sıra aralarında yürürken herkes kokalayıp saçına ucundan falan dokunuyordu sınıfın yarısı diyiyim size. Her neyse bir gün hocayı poposundan tutup kaldırdı çocuğun teki babası geldi bahçenin ortasında ağzını yüzünü kanattı.

Dalga konusuna gelince ya dalga geçtirmicen kendinle laflarına dikkat et gibisinden karşılık vericen sonra oda karşılık verecek büyük ihtimal kavga çıkar eğer senin için sorun değilse et kavganı döv daha kimse bulaşmaz sanmıyorum benim öyle oldu en azından herkes ağırdan aldı. Demem o ki kendini nasıl gösterirsen öyle devam eder çok fazla her şeyi geçiştirince işin cıvkı çıkıyor. Ben çok yaşadım lisede sorun o yüzden 3 kere değiştim zaten kavgalar mı dersin çıkışta 15 kişiden dayak yiyip sonra çocuğu okulda bir daha dövüp her gün 2 hafta boyunca beni çıkışta beklemeleri mi dersin neler neler. İlk okulum sultangazi ikinci gaziosmanpaşa üç ise küçükköydeydi.

Hocam takım değiştirir gibi lise değiştirmişsiniz. Garip ama güzel. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :D

Hocam takım değiştirir gibi lise değiştirmişsiniz. Garip ama güzel. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :D

Keyiften değil ya ilki imamhatipti zorla gönderdi babam çok fazla yaşı büyük çok fazla zorba vardı bende sırf ezilmeyeyim diye zorba oldum orada 2. gittiğim lisede ne ben eyvallah ettim ne onlar orada bıçaklı sopalı mevzular dönüyordu bir gün beni de çıkışta alacaklardı öyle çünkü getirdikleri adamlar okul dışından hem sıkıntı hem de okulda bulup dövemiyorsunda hıncını almak için en son temel liseye geçtim orada kimsenin borusu ötmüyordu herkes kendi halindeydi gideceğin lise şans işi ya bazı liseler psikopat dolu. İnsanlar neden böyle bende anlamış değilim ailelelerimi hoşgörülü olmayı öğretmiyor ya da ne bileyim anlam verilmeyen olaylar oluyor lisede gerçekten.

Etrafıma bakıyorum sınıfta iken hayretler içerisinde kalıyorum. İnsanların cidden utancı kalmamış. Sınıftaki kendini padişah oğlu zanneden mı dersin, ilgi alanımı söylediğimde küfür üstüne küfür yemem mi dersin.

Mide bulandıran hayatımda duymadığım küfürler mi dersin, hocaların arkasından +18 konuşmak mı dersin aklınıza ne gelirse.
Öğretmenler de aynı. Öğreciler arasında eşitsizlik yapan, farklı tolerans veren mi dersin, dersi anlatmayıp giden mi dersin.

Yani o kadar iğrenç ki resmen tımarhane gibi yer. Beğenmediğimi söyleyince de bazı primat arkadaşların dalga kaynağı oluyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Okul çağında aynen senin gibiydim, tamamen aile terbiyesi ve kültür.

Dedikleriniz askerde devam edecek maalesef, hatta daha sonra iş ortamında.

Ben hala insanların birçoğundan aşırı rahatsız oluyorum, mümkün olduğunca uzak duruyorum.

Etrafıma bakıyorum sınıfta iken hayretler içerisinde kalıyorum. İnsanların cidden utancı kalmamış. Sınıftaki kendini padişah oğlu zanneden mı dersin, ilgi alanımı söylediğimde küfür üstüne küfür yemem mi dersin.

Mide bulandıran hayatımda duymadığım küfürler mi dersin, hocaların arkasından +18 konuşmak mı dersin aklınıza ne gelirse.
Öğretmenler de aynı. Öğreciler arasında eşitsizlik yapan, farklı tolerans veren mi dersin, dersi anlatmayıp giden mi dersin.

Yani o kadar iğrenç ki resmen tımarhane gibi yer. Beğenmediğimi söyleyince de bazı primat arkadaşların dalga kaynağı oluyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?
İlgi alanın ne? Entelektüel bir şeyse çok normal küfür etmeleri. Sıradan ergen insan olduğunu gösterir.

Benim de arkadaşlarim böyle. Yalnız kalırsam sınıfta adam bulaşmak için bekleyen zorbalar var. Ne yapayım dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00