Singleplayer oyun önerileri

Bu oyundan az çekmedim :D Singularity ve Call of Cthull aldım. Darkness 2 düşünüyorum hala. Ve ek olarak siz ne kadar önermeseniz de Battlefield 1 aldım :D
Yok bf1 de güzel oyundur ama oynamışsındır diye söylemedim. Yoksa cod ww 2 yi de oynadım ben ama bf 1 bu sefer gerçekten iyi iş çıkarmış. Oynamadıysan mutlaka oyna zaten.

Mafia 2 hiç denemedim. Nasıl buldun oyunu genel olarak amaç ney ?

Tomb Raider'in klasik oyununu bitireyim direk başlıyacağım :D

Hocam aslında yeni değil eski bir oyundur. Fakat hikayesini sevmiştim. Genel olarak askerden dönmüş ve paraya ihtiyacı olan bir karakteri canlandırıyorsunuz. Para kazanmak için görevler yapıyorsunuz. Oyunun geçmişin temasını güzel yansıtması ve oyundaki arkadaşınızla (oyundaki arkadaş karakteri) olan ilişkiniz sizi oyuna daha çok bağlayacaktır. Yalnız hikayenin sonu biraz hüzünlü bitiyor. Oynamaya karar verirseniz sondaki sürpriz için hazır olmalısınız. :)

Aç bi Max Payne oyunu istediğin yerde kaydet çık :). Ayrıca Amnesia serisini de öneririm Türkçe yama ile daha da efsane oluyor.
Amnesia'yı bitirmek için 1 klavyemi feda ettim. İçmez olaydım o kolayı Amnesia The Dark Descent oynarken :(
Hocam aslında yeni değil eski bir oyundur. Fakat hikayesini sevmiştim. Genel olarak askerden dönmüş ve paraya ihtiyacı olan bir karakteri canlandırıyorsunuz. Para kazanmak için görevler yapıyorsunuz. Oyunun geçmişin temasını güzel yansıtması ve oyundaki arkadaşınızla (oyundaki arkadaş karakteri) olan ilişkiniz sizi oyuna daha çok bağlayacaktır. Yalnız hikayenin sonu biraz hüzünlü bitiyor. Oynamaya karar verirseniz sondaki sürpriz için hazır olmalısınız. :)
Keşke sonunu söylemeseydin ama tam söylemiş sayılmassın. Mafia 2 oynamaya başlıyayım önerin için teşekkürler :)

Batman Arkham serisi, Far Cry 3, Tomb Raider serisi, Prototype serisi, Crysis serisi, FlatOut 2, The Amazing Spider-Man serisi, Assasins Creed serisi, Prince of Persia serisi, Outlast serisi, Hitman serisi, Serious Sam 2, Just Cause serisi, Five Nights at Freedy's, Middle-earth™: Shadow of Mordor™, Middle-earth™: Shadow of War™, Metro serisi, Far Cry serisi (özellikle Primal), Watch_Dogs serisi, Dying Light, Mount&Blade serisi, No70: Eye of Basir, GTA serisi, Call of Duty serisi.

Daha bir kaç oyun yazabilirim, ama yoruldum :D. Eğer istersen yazarsın.

Batman Arkham serisi, Far Cry 3, Tomb Raider serisi, Prototype serisi, Crysis serisi, FlatOut 2, The Amazing Spider-Man serisi, Assasins Creed serisi, Prince of Persia serisi, Outlast serisi, Hitman serisi, Serious Sam 2, Just Cause serisi, Five Nights at Freedy's, Middle-earth™: Shadow of Mordor™, Middle-earth™: Shadow of War™, Metro serisi, Far Cry serisi (özellikle Primal), Watch_Dogs serisi, Dying Light, Mount&Blade serisi, No70: Eye of Basir, GTA serisi, Call of Duty serisi.

Daha bir kaç oyun yazabilirim, ama yoruldum :D. Eğer istersen yazarsın.
Hey maşallah. Neyse ki zaten aralarında bir tek No70:Eye of Basir oynamadım. Bakıyorum hemen nasıl birşeymiş :D

@Randower Durgun bir korku oyunu. İlerleyebilmek için zekanı kullanmak zorunda kalıyorsun. Bazı yerlerde illallah ettirebiliyor. Ve 1-2 saatte bitiyor. Senaryonun ucu bana kalırsa açık kalıyor, umarım devamı gelir.
Eğer bir yerde takılırsan hemen internetten bakıp geç, hızlıca bitirip paranı iade edersin. Ben çok az bir farkla iade edemedim...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı