Singleplayer oyunlardan zevk alamamak

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.343
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selam, başta belirtmeliyim ki tek sebebi Metin2'dir. 16 yaşındayım anasınıfdan beri Metin2 geçmişim var 11 yıl'a tekabül ediyor ortalama. Eskiden WINN vardı 3GB internet ile genelde singleplayer oyunlar oynardık ve eglenirdim, ama şu an online oyunlarda ki maksimum geçirdiğim zaman 30 dakika. 30 dakika sonra bu adamı öldürünce nolcak lan diyip çıkıyorum. Ama CS:GO, Metin2'de falan bir amaç olduğu için daha zevkli geliyor. (CS:GO'da Rank kasmak, Metin2'de daha iyi hesaba sahip olup vsleri yenmek vs.) Asosyal olduğum için arkadaşım yok. Biri üni'de başarısız oldu diğeri işte çalışıyor ve arkadaş olmayınca online oyunların durumu belli. Metin2 sarıyor ama çok zamanımı alıyor ve bu sefer kendimi geliştiremiyorum o yüzden 2 3 ay oldu bıraktım. (Şöyle bir sorun daha var Metin2'yi bırakamıyoruz ara veriyoruz 2 3 ay sonra tekrar giriyoruz.) Bu konuda yapabileceğimi düşündüğünüz bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.

Call of Duty modlu minecraft bruh. Ya da yuvarlak blok modlu minecraft en sevdigimdir. Ama tavsiye edecegim sey iyi bir PC'in varsa asiri teknik modlu bir minecraft. Aralarina silah ve tasarim modlari ekle oh. Baya vakit gecirirsin.

Call of Duty modlu minecraft bruh. Ya da yuvarlak blok modlu minecraft en sevdigimdir. Ama tavsiye edecegim sey iyi bir PC'in varsa asiri teknik modlu bir minecraft. Aralarina silah ve tasarim modlari ekle oh. Baya vakit gecirirsin.
Anı patlaması :D Eski bilgisayarım 2 GB belleğe sahip olduğundan Tekkit Lite' ile idare ederdim ama az oynamadım ona rağmen :D O bilgisayarda modlu sunucu kurduğum bile oldu.

Bir oyunda sabit kalmayın. Farklı şeyler deneyin. Başta adım atmak sıkıcı olabilir. Kim indirecek, kim kuracak ama beceremiyorum gibi. Ama rekabet arttırkça zevkte artacaktır. ''Apex Legends'' öneririm. Hep ''Metin2'' oynadıysanız, oyun türü değişikliği iyi gelir. Online FPS tarzı oyunlar belki ''Singleplayer'' oyunlara merak yaratır sizde.

Minecraft geçmişim var ve ondada genel olarak sıkılıp online girerdim Eggwars gibi.
Minecraft geçmişim var :)
Bir oyunda sabit kalmayın. Farklı şeyler deneyin. Başta adım atmak sıkıcı olabilir. Kim indirecek, kim kuracak ama beceremiyorum gibi. Ama rekabet arttırkça zevkte artacaktır. ''Apex Legends'' öneririm. Hep ''Metin2'' oynadıysanız, oyun türü değişikliği iyi gelir. Online FPS tarzı oyunlar belki ''Singleplayer'' oyunlara merak yaratır sizde.
Oynuyorum zaten Apex, CS, Payday, Darwin project oynuyorum online oyunlarda sorun yok sorun single player oynayamamam.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı