Sınıf arkadaşım müzik zevkimi beğenmedi

İlkokul seviyesinde zevklerin ve renklerin tartışılmayacağı konuşuluyor.
Yaşınız kaçtı?

Gülüp geçerseniz, karşıdaki kişi, bir kişiyi gıcık etme hissini alamaz. Bozulur, sinirlenir. İyi yapmışsınız, ben bu şekilde çoğu kişiyi bozdum. Hayatta hep böyle kişiler vardır, takmazsanız bir şey olmaz.

Çakal adlı, şarkıcı bile denemeyecek insanları açıyor bizimkiler. Bende Barış Manço açtım ve köylü muamelesi gördüm . Genelde o tipler müzikten falan anlamazlar. Çakal, Heijan gibilerin söylediği kulağa bazılarına hoş gelse de hiç anlamları yok. Çok saçma bir söz dizimi sadece, şarkı bile denemez. Hiç takma onları.

Tebrik ederim başkasını aşağılamak için destek almak amacıyla konu açmışsın, bravo!

Dünya senin etrafında dönmüyor, başkalarını popüler müzik dinliyor diye aşağılamak için çaba sarf etmeye gerek yok.

Yani, herkesin müzik zevki farklıdır ama bazı şarkılar var ki harbiden insanların neden sevdiğini anlayamadığım sözleri olsun söyleyeni olsun her şeyiyle rezalet şarkılar. İşte o zamanlar da bende uyuz oluyorum fakat gerçekten boş vermek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…