Sınıf başkanlığı seçiminde vaatler yeterli mi?

• Kazanırsan tüm yetkileri elinde topla, sana rakip olanları sustur ya da satın al.
  • Yandaşlarınla beraber sınıfın kasasına çök, ne de olsa sınıf malı derya deniz.
  • Sınıfa okuldaki kötü sınıflardan öğrenciler al, istediklerini yapsınlar sakın karışma. Unutma bir sonraki seçimlerde sana oy verecekler.
  • Hem öğretmenle hem de velilerle aranı boz, daha sonra ikisiyle de aranı düzeltmek için uğraş, ters tepsin ve sınıfındaki öğrencileri zor duruma sok.
  • Sınıf içi ekonomiyi kafana göre yönet, iyice bozulunca suçu yan sınıflara at. Sana inanacaklardır.
  • Ve en önemlisi, seçimlere hile karıştır, her sırada 5 kişi varmışçasına oy kullanılsın.
Bu taktikler sana hem bu seçimde, hem gelecek seçimlerde başarı getirecektir. (Bunları, "Daha Adil Bir Sınıf Mümkün" adlı bir kitaptan öğrendim.)

Merhaba. Yarın sınıf başkanlığı seçimi olacak. Yüksek ihtimalle başkan ben olacağım. 7 adet vaat verdim, aşağıda görebilirsiniz:

1- Şeker dağıtmak (belki)
2- Disiplinsizliği gidermek.
3- Mahkeme kurmak.
4- Meclis kurmak.
5- Borçları silmek.
6- Sınıf kasasını doldurmak. (Geçen sene 580 TL yapmıştık)
7- Ceza ücretlerini indirmek (20 TL'den 5TL'ye)

Ayrıca oy vermeyecek kişiler için broşür vs. de hazırladık, sınıftaki tüm erkekler ve birkaç kız beni destekliyor. Sizce başka ne eklemeliyim?
Ben lolipop vermiştim Türkçe hocasınada vermiştim

• Kazanırsan tüm yetkileri elinde topla, sana rakip olanları sustur ya da satın al.
  • Yandaşlarınla beraber sınıfın kasasına çök, ne de olsa sınıf malı derya deniz.
  • Sınıfa okuldaki kötü sınıflardan öğrenciler al, istediklerini yapsınlar sakın karışma. Unutma bir sonraki seçimlerde sana oy verecekler.
  • Hem öğretmenle hem de velilerle aranı boz, daha sonra ikisiyle de aranı düzeltmek için uğraş, ters tepsin ve sınıfındaki öğrencileri zor duruma sok.
  • Sınıf içi ekonomiyi kafana göre yönet, iyice bozulunca suçu yan sınıflara at. Sana inanacaklardır.
  • Ve en önemlisi, seçimlere hile karıştır, her sırada 5 kişi varmışçasına oy kullanılsın.
Bu taktikler sana hem bu seçimde, hem gelecek seçimlerde başarı getirecektir. (Bunları, "Daha Adil Bir Sınıf Mümkün" adlı bir kitaptan öğrendim.)
Sınıf merkez bankasının başına yan sınıftan ekonomist getir.

Az sonra bütün konu tatile çıkacağız gibi hissediyorum hayırlısı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı