Sınıf dağıtıldı

gaullle

Centipat
Herkese iyi akşamlar hocam 9.sinifta gayet güzel bir arkadaş ortamım vardı ama şimdi maalesef ki sınıflarımız dağildi ve eski sınıfımdan ben dahil sadece 3 kişi var ve 38 kişilik sınıfta 27 kız var. O yüzden ekstra geriliyorum ve herkes gruplaşmiş ve tekrar asosyal olmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Herkese iyi akşamlar hocam 9.sinifta gayet güzel bir arkadaş ortamım vardı ama şimdi maalesef ki sınıflarımız dağildi ve eski sınıfımdan ben dahil sadece 3 kişi var ve 38 kişilik sınıfta 27 kız var. O yüzden ekstra geriliyorum ve herkes gruplaşmiş ve tekrar asosyal olmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Hocam sene başından arkadaş gruplarına girmeniz lazım. Kendinize uygun gördüğünüz kişi ile konuşmaya başlayın. İleride yalnız kalabilirsiniz. Ben kendi tecrübemle söylüyorum.

Yaşadın kanka. 27 Tane mis gibi kız. Mutlu olman gerek bence. Asosyal olma la kızlar yanına gelirse konuş falan hepsiyle samimiyet kur. Asosyalliğini yenersin.

Az sosyalleş ne güzel işte,aga ortamını boş ver elinde sonunda aranız bozulur.

Yaşadın kanka. 27 Tane mis gibi kız. Mutlu olman gerek bence. Asosyal olma la kızlar yanına gelirse konuş falan hepsiyle samimiyet kur. Asosyalliğini yenersin.
Sonuçta onlarda dışkı yapıyor sen de dışkı yapıyosun. Onlar da kokuyor sen de kokuyorsun. Onlar da insan sen de insansın. Onların da sümüğü var senin de var. Onların dışkısı gül pembe değil. Onların sümüğü şerbetli baklava değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı