Bazı sebeplerden dolayı sınıfımdan memnun değilim. Ailemle okula gelsem sınıfımı değiştirebilir miyim? 10. sınıfım.
Bazı sebeplerden dolayı sınıfımdan memnun değilim. Ailemle okula gelsem sınıfımı değiştirebilir miyim? 10. sınıfım.
Sebepleri varmış işte. Gerçeli sebepler ile değiştirebilir. Can sıkıntısından değiştirmiyor.Lise de sınıfını kafana göre değiştiremessin.
Sebepleri varmış işte. Gerçeli sebepler ile değiştirebilir. Can sıkıntısından değiştirmiyor.
Ben mesela 1 dönem meslekte okudum orda sınıfta kiz yok diye başka sınıfa geçmek istedim okula sınıfta uzun süredir küs olduğum kavgalk olduğum bir çocuk var dedim onlarda değiştirdiSebepleri varmış işte. Gerçeli sebepler ile değiştirebilir. Can sıkıntısından değiştirmiyor.
Hayır o yüzden demedim. Eğer meslek lisesi ise sınıflar meslek dersine göre ayrılıyor, eğer Anadolu ise sınıflar dil, eşit ağırlık sözel olarak ayrılıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.