Sınıf değiştirmeli miyim?

Değiştirin tabii hocam zaten 9. sınıfsınız. Ben ortaokulda kimseyi sevmiyordum herkesten nefret ediyordum dalga geçiyorlardı ama sırf 2-3 tane hoca için 4 sene o sınıfta okumuştum.

Diğer sınıfında kucak açmazlar tabii ama bundan daha iyi olacağı kesin. Değiştirmeni oneririm. Eski bir arkadaş olması büyük bir avantaj, kendine muhatap bulursun en azından.
Tüm teneffüslerde o sınıftayım orada daha çok seviliyorum en azından konuşabiliyorum.

Zaten lise 3'te sınıflar tekrar karılacak. İstersen o zamanı bekle istersen şimdiden değiştirebilirsen değiştir veline danışarak. Bizim zamanımızda liseler sıcak samimi herkesin birbirinin arkasını kolladığı ortamlardı. Şimdi ne hale düşmüşler.

Kurtulabiliyorsan kurtul o eziklerden. Kurtulamıyorsan da kafaya takma, bu mallara ihtiyacın yok. Git dersini dinle sonra evine geri dön.

Ne dertte düşmüşsünüz Değiştir gitsin diğer ki sınıfında daha fazla aktif ve konuşkan ol asla susma oradan oraya bişey söyle git birilerinin başında konuş konuyu anlamıyorsan bile konuş espri yap

Dahası sınıfta sanki yokmuşum gibi birine bir şey dedim mi ciddiye alınmıyorum.Hocalara saçma sapan sebeplerden şikayet ediliyorum.
O zaman kesinlikle değiştir. İleride grupla yapman için bir proje ödevi falan verirler iyice sıkıntı yaşarsın.

Değiştirin sizin sınıf sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…