Sınıf değiştirmeli miyim?

Değiştirin tabii hocam zaten 9. sınıfsınız. Ben ortaokulda kimseyi sevmiyordum herkesten nefret ediyordum dalga geçiyorlardı ama sırf 2-3 tane hoca için 4 sene o sınıfta okumuştum.
 
Zaten lise 3'te sınıflar tekrar karılacak. İstersen o zamanı bekle istersen şimdiden değiştirebilirsen değiştir veline danışarak. Bizim zamanımızda liseler sıcak samimi herkesin birbirinin arkasını kolladığı ortamlardı. Şimdi ne hale düşmüşler.
 
Kurtulabiliyorsan kurtul o eziklerden. Kurtulamıyorsan da kafaya takma, bu mallara ihtiyacın yok. Git dersini dinle sonra evine geri dön.
 
Ne dertte düşmüşsünüz :D Değiştir gitsin diğer ki sınıfında daha fazla aktif ve konuşkan ol asla susma oradan oraya bişey söyle git birilerinin başında konuş konuyu anlamıyorsan bile konuş espri yap
 
Merhaba, lise 1'im kendi sınıfımda hiç sevilmiyorum ne zaman biriyle konuşmaya çalışsam kes boş konuşma gibi ithamlar alıyorum. Herkesin bir konuştuğu varken benimle kimse konuşmuyor. Yan sınıfımda ortaokuldan sıra arkadaşım var samimiyiz ayrıca her teneffüs onun sınıfından birilerle konuşuyorum. Öbür sınıftakiler bizim sınıfa gel diyor. Bizim sınıfta sınıf resmine bile alınmıyorum. Sizce değiştireyim mi?
Değiştirin sizin sınıf sıkıntılı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı