Sınıf derecesi yapınca bir ödeme oluyor mu?

rashnikko

Kilopat
Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim. İnternette sık sık sınıfta ilk 3'e giren öğrencilere başarı teşvik ödemesi gibi bir şey yapılacağı söyleniyor. Bunun aslını bilen var mı? yardıma ihtiyacı olan bir ailede değilim. Çok şükür durumumuz yerinde ama bir ödeme olması tabii ki yararıma olur, bilgisi olan varsa yanıtlarınızı bekliyorum.

Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim. İnternette sık sık sınıfta ilk 3'e giren öğrencilere başarı teşvik ödemesi gibi bir şey yapılacağı söyleniyor. Bunun aslını bilen var mı? yardıma ihtiyacı olan bir ailede değilim. Çok şükür durumumuz yerinde ama bir ödeme olması tabii ki yararıma olur, bilgisi olan varsa yanıtlarınızı bekliyorum.
Ne sınıfı kardeşim, okulda ilk üçe girersen alıyorsun. Her sınıfın birincisine ödenek verselerdi ohoooo, paralar seller sular olurdu.

Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim. İnternette sık sık sınıfta ilk 3'e giren öğrencilere başarı teşvik ödemesi gibi bir şey yapılacağı söyleniyor. Bunun aslını bilen var mı? Yardıma ihtiyacı olan bir ailede değilim. Çok şükür durumumuz yerinde ama bir ödeme olması tabii ki yararıma olur, bilgisi olan varsa yanıtlarınızı bekliyorum.

Hocam size önereceğim tek şey internetten asla eğitim haberi bakmayın. %90'ı yalan onların.

Ne sınıfı kardeşim, okulda ilk üçe girersen alıyorsun. Her sınıfın birincisine ödenek verselerdi ohoooo, paralar seller sular olurdu.
emin değilim ama okuldada ilk üçte olabilirim bu 12. sınıflar arasında olan bir olay mı bilmiyorum. peki öyleyse ödeme alabiliyor muyum, aile gelir durumunun

emin değilim ama okuldada ilk üçte olabilirim bu 12. sınıflar arasında olan bir olay mı bilmiyorum. peki öyleyse ödeme alabiliyor muyum, ailr gelir durumunun

Hocam size önereceğim tek şey internetten asla eğitim haberi bakmayın. %90'ı yalan onların.
teşekkür ederim..

Sınıf birincilerine ödeme yapılmaz. Okulda ilk üçe girersen alıyorsun.
okulda ilk üçe girdiğimde ailemin durumunun bir etkisi yok yani değil mi? gelir düzeyimiz iyi olsada ödeme alabiliyorum yani.

Okul ve de ilçedeki başarınıza göre belediye veriyor bir şeyler. Mesela YKS zamanı bir tane belediye ilk 10k yapanlara 3000+ipad vermişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı