Bugün canlı derste bu olayı konuştuk. Sınav ve sınıf içi falan. Sınıf içi olacağını biliyor idim. Fakat kesin olacağı emin değildim. Ama şimdi bizim beden eğitimi falan var idi. O iş nasıl olacak? Aynı zaman da sözlü verir iken nelere göre verecekler? Canlı ders katılım oranı falan mı?
Öyle saçma şey mi olur koskoca eğitim bakanı eğitimi sistemini yönetmeyi bilmiyor :d. Bizim hocalar ders açmıyor bazen ama derse girmedik diye gözüküyoruz çoğunun interneti leş diye de katılmıyoruz zaten.
Öyle saçma şey mi olur koskoca eğitim bakanı eğitimi yönetmeyi bilmiyor :d. Bizim hocalar ders açmıyor bazen ama derse girmedik diye gözüküyoruz çoğunun interneti leş diye de katılmıyoruz zaten.
Bugün yaşadığım olayı anlatıyorum. Coğrafya dersi vardı bende girdim. Dersin bitmesine 5 dk kala hoca dersten çıktı. Bende dersi bitirdi diye çıktım. Hoca 2 dk sonra geri girmiş ve yok yazıldım.
Bugün yaşadığım olayı anlatıyorum. Coğrafya dersi vardı bende girdim. Dersin bitmesine 5 dk kala hoca dersten çıktı. Bende dersi bitirdi diye çıktım. Hoca 2 dk sonra geri girmiş ve yok yazıldım.