Sınıf içi notlarımız neye göre verilecek?

166770

Kilopat
Makaleler
5
Bugün canlı derste bu olayı konuştuk. Sınav ve sınıf içi falan. Sınıf içi olacağını biliyor idim. Fakat kesin olacağı emin değildim. Ama şimdi bizim beden eğitimi falan var idi. O iş nasıl olacak? Aynı zaman da sözlü verir iken nelere göre verecekler? Canlı ders katılım oranı falan mı?

Öyle saçma şey mi olur koskoca eğitim bakanı eğitimi sistemini yönetmeyi bilmiyor :d. Bizim hocalar ders açmıyor bazen ama derse girmedik diye gözüküyoruz çoğunun interneti leş diye de katılmıyoruz zaten.
İşte hoca derslere katılıp katılmayana aynı notu vermiycek. Bazıları imkanı olup bile bile derslere girmiyor.
İyi de imkanı olmayanlar da not alamayacak çok saçma değil mi? Ben yazılıdan 100 alıp sözlümden 50 alırsam ne anlarım o işten.

Öyle saçma şey mi olur koskoca eğitim bakanı eğitimi yönetmeyi bilmiyor :d. Bizim hocalar ders açmıyor bazen ama derse girmedik diye gözüküyoruz çoğunun interneti leş diye de katılmıyoruz zaten.
Bugün yaşadığım olayı anlatıyorum. Coğrafya dersi vardı bende girdim. Dersin bitmesine 5 dk kala hoca dersten çıktı. Bende dersi bitirdi diye çıktım. Hoca 2 dk sonra geri girmiş ve yok yazıldım.🤬

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı