Sınıf karantinaya alınır mı?

@Zel Eğer sınıfında 2 kişi COVID ise sınıfın karantinaya alınacak ve alındığı günden 5 gün sonra (PCR testi olmamış kişiler yani negatif ya da pozitif olduğu belli olmayan kişiler) PCR testi verecek ve negatif çıkanlar okula devam edecek.

Anladım teşekkürlerr.

Anladım teşekkürler.

Bir de yanlışım olabilir tam hatırlamıyorum. Galiba pozitif çıkanlarda 10.günden (PCR testi yaptırılıp yaptırılmayacağını hatırlamıyorum!) sonra maske mesafeye uymak şartıyla okula gidebilir.

Hocam sınıfta sanırım tek maske takan benim. Ve öğretmenlerimden sadece 1 ya da 2'si maske takıyor. Gerçekten çok korkuyorum bir şey olacak diye.

Zaten karantina değil mi şu an olan

Evet karantina ama anlamadığım şey "tam anlamıyla karantina değil" demesi. Burdan ne anlam çıkaracağımı bulamadım.
1 hafta uzaktan eğitim olduğundan tam anlamıyla değil demiştir. Karantinada olan sınıflar 14 gün uzaktan eğitim yapıyor.

1 hafta uzaktan eğitim ya o yüzden tam anlamıyla değil demiştir. Karantinada olan sınıflar 14 gün uzaktan eğitim yapıyor.
Evet ama şimdi bir tane daha vaka çıktı bu karar alındıktan sonra. Bir şey değişir mi 14 gün uzaktan olur mu ?

Evet ama şimdi bir tane daha vaka çıktı bu karar alındıktan sonra. Bir şey değişir mi 14 gün uzaktan olur mu?

Sınıfça karantinadayken mi bir tane daha vaka çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…