Mantıklı bir sebebin var geçirirler.Arkadaşlar, ben g şubesine gitmek istiyorum ve sınıfımla anlaşamadığımı, dersi dinleyemediğimi söylesem g şubesine geçebilir miyim?
Arkadaşlar, ben g şubesine gitmek istiyorum ve sınıfımla anlaşamadığımı, dersi dinleyemediğimi söylesem g şubesine geçebilir miyim?
Mantıklı bir sebebin var geçirirler.
G şubesi boş ise oraya geçebilir miyim?Müdür yardımcısı anlayışlı ise git annene babana anlat sonra ailen müdür yardımcısı ile konuşursa kesin geçersin.
Geçersin tabi istediğin şubeye atmayabilirler ama.Sen yine G şubesi olarak isteğini belirtirsin eğer uygun görürlerse geçirirlerG şubesi boş ise oraya geçebilir miyim?
Neden atmasınlar hocam?Geçersin tabi istediğin şubeye atmayabilirler ama.Sen yine G şubesi olarak isteğini belirtirsin eğer uygun görürlerse geçirirler
Onların belirli sistemleri oluyor,erkek kız sayısı ve başarı oranı gibi dizilimler.Sınıflar asla kafalarına göre ayrılmıyor.Neden atmasınlar hocam?
Ben bizim okulun en başarılı sınıfındayım zaten. Erkek kız sayısında da arada çok fark olduğunu düşünmüyorum.Onların belirli sistemleri oluyor,erkek kız sayısı ve başarı oranı gibi dizilimler.Sınıflar asla kafalarına göre ayrılmıyor.
O zaman kafana takma dostum sen anneni veya babanı alıp okula gidersen ve müdürle konuşursan halledilir.Kafanı yorma sen rahat uyuBen bizim okulun en başarılı sınıfındayım zaten. Erkek kız sayısında da arada çok fark olduğunu düşünmüyorum.
Rahat uyuyamıyorum hocam, sanki sınıfım hiç değişmeyecekmiş gibi hissediyorum. G şubesinin de bizden daha zeki olduğunu düşünmüyorum, ortalamam 82'ye yakın. Ortalamam iyi değil fakat alacaklarını düşünüyorum. Tatile gideceğiz ondan sonra ailemle müdüre gidip G şubesine aldırmaya çalışacağız.O zaman kafana takma dostum sen anneni veya babanı alıp okula gidersen ve müdürle konuşursan halledilir.Kafanı yorma sen rahat uyu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.