Sınıf nasıl değiştirilir?

Emin ol iyi bir şey değil. Eğer kızlarda kezbansa hiç çekilmiyor.
Benim lisemin yakınına kulübe gibi kız meslek koymuşlardı arka tarafında, otobüsünde o gün o taraftan beni okula bırakacağı tuttu. Bende yarı baygınım otobüste, kezbanlar bana gülüyorlar falan bağırıyorlar dışarıdan ama ne dedikleri de anlaşılmıyor. El sallıyorlar bana. 😂

Okulları da ufacık falan bakkaldan devşirme özellikle de bizim okulun yakınını seçmişler meb uyanık.

Kanka bu kadar da korkma kızlardan abarttın ha.

Reis korktuğum kızlar değil arkadaş olmaması. Zaten şu sınıfta yanıma bir arkadaşımı verseler ne eğlenceli olur. Yoksa sınıfta tanıdığım samimi olduğum kızlarda var ama ne kadar samimi olsan da hemcins olmayınca o kadar da eğlenceli olmuyor.

Reis korktuğum kızlar değil arkadaş olmaması. Zaten şu sınıfta yanıma bir arkadaşımı verseler ne eğlenceli olur. Yoksa sınıfta tanıdığım samimi olduğum kızlarda var ama ne kadar samimi olsan da hemcins olmayınca o kadar da eğlenceli olmuyor.
Reis neresi orası söyle ben gelirim dememizi mi bekliyorsun ? Arkadaş olmaya. En net cevabı idare verir ki idare tutumu okuldan okula çok değişiyor. Ama sen kızlarla kal diyeceğini sanmıyorum. :D

Reis neresi orası söyle ben gelirim dememizi mi bekliyorsun? Arkadaş olmaya. En net cevabı idare verir ki idare tutumu okuldan okula çok değişiyor. Ama sen kızlarla kal diyeceğini sanmıyorum. :D

Reis vallahi bende meslekten geçtim Anadolu'ya. Dedik biraz kız olsun da bu kadar da değildi yani. 😆

Korktuğu falan yok çocuğun dostum, sadece o kadar kızın arasında tek erkek olması rahatsız ediyor. Biraz saçmalıyorsun açıkçası.
Bende aynı şeyden korkuyorum. Benim şansıma öyle gelir gibime geliyor Allah korusun.

Bak adam ilk sayfanın sonunda ne demiş birader, önce neyin ne olduğunu oku sonra bana dersin saçma konuşuyorsun diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı