Sınıf nasıl geçilir?

Herkes farklı bir şey dediği için açtım konuyu :)

Dayıcım zaten 60 ortalamayla da kalıyorsak söverim öyle okula inan gram umurumda olmaz.

60 ortalama bence düşük bile kalıyor, yazılılara okulda çalışırdım ve hep en kötü teşekkür belgesi aldım.

Yatkın olduğun şey belki akademik başarıyla ortaya çıkmayacak bir şeydir. Sonuçta her şey okul değil.

Burası açık bir forum istediğim yorumu yaparım dostum konuyla da tamamen alakasız bir yorum olmadığına göre sorun nedir?
Soru soruyorum orda dostum gelip bana ‘2.senende nasıl dersten kalıyorsun’ diyorsun seni ne kadar ilgilendirir bu durum? Cevabın varsa yaz yoksa insanları boş yere germe böyle platformlarda.

Benim bildiğim 3 dersten kalma hakkın var 4 olursa sınıfta kalıyorsun.
Alttan dersler sorun işte bu seneyi geçiyorum zaten.

Soru soruyorum orda dostum gelip bana ‘2.senende nasıl dersten kalıyorsun’ diyorsun seni ne kadar ilgilendirir bu durum? Cevabın varsa yaz yoksa insanları boş yere germe böyle platformlarda.

Alttan dersler sorun işte bu seneyi geçiyorum zaten.
Ben alttan derslerde Matematik ve Edebiyat dışındaki dersler sorun çıkarmıyor diye biliyorum, ama benim lafımla hareket etmeyin hocam. Araştırın.

Ben alttan derslerde Matematik ve Edebiyat dışındaki dersler sorun çıkarmıyor diye biliyorum, ama benim lafımla hareket etmeyin hocam. Araştırın.
Meslek lisesindeyim ve 9.sınıfta kaldığım 5 dersin 3 tanesi bölüm dersiydi. Fakat e okulda sorumluluk bilgileri kısmına baktığım zaman sadece 1 ders gözüküyor.

Meslek lisesindeyim ve 9.sınıfta kaldığım 5 dersin 3 tanesi bölüm dersiydi. Fakat e okulda sorumluluk bilgileri kısmına baktığım zaman sadece 1 ders gözüküyor.

Kral yanlış anlama ama merak ettiğim bir şey var, gerçekten okumak gibi bir hedefin var mı yoksa istediğin şey lise diploması mı?

Yani bence geçiyorsun şu an ama bir idareye danışman iyi olur. Sınıf tekrarı ve açığa alınma riski, şakaya gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı