Sınıf ortalaması öğrenci ortalamasını etkiler mi?

alpp400

Centipat
Daha fazla  
"Diyelim ki coğrafya dersinden (2 saatlik ders) 60 aldım. Sınıfın ortalaması da 60 olsun ve benim genel ortalamam 85 iken 84'e düştü. Şimdi diğer bir durumda, yine 60 aldım fakat bu kez sınıfın ortalaması 90 olsun. Bu durumda, genel ortalamam yine 1 mi düşer, yoksa düşüş daha fazla mı olur?"

"Diyelim ki coğrafya dersinden (2 saatlik ders) 60 aldım. Sınıfın ortalaması da 60 olsun ve benim genel ortalamam 85 iken 84'e düştü. Şimdi diğer bir durumda, yine 60 aldım fakat bu kez sınıfın ortalaması 90 olsun. Bu durumda, genel ortalamam yine 1 mi düşer, yoksa düşüş daha fazla mı olur?"
Bildiğim kadarıyla sizin sınıf ortalaması ile işiniz yok. O daha çok karşılaştırma için var. Sizin genel ortalamanız sınavlardan aldığınız notlarla ilişkili.

Sınıf ortalaması en son hatırladığım kadarıyla seni etkilemiyor yani sen 60 al sınıf ortalaması isterse 95 olsun seni etkilememesi lazım en kötü sınıf ortalaması 50'nin altındaysa sınav tekrarı talep edebilirler ama benim okulumda sizin öyle bir hakkınız yok dediler o yüzden bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı