Zorundaydık.Türkiye'ye dönmekle büyük bir hata yapmışsınız. Devlet okullarının çoğu bu şekilde. Tek şans, kolej vb. yerlere gitmek. Ancak o tarz yerlerin de eğitimle pek ilgisi yok. Kaliteli eğitim veren çok az kolej var ve girmek zor. Ya zengin olacaksınız ya da zeki.
Maalesef hayır.Almanya'ya geri gidemez misiniz? Birde bir sürü zibidi okula gidiyor bu yüzden okulu bile değiştirseniz böyle tipler olacaktır.
Yaşamak lazım zamanla anlarsın.
Babam asker oraya tayini çıkmıştı ben de gidip Almanca öğrenmiş oldum zaten.
Konularda çok eksiğim yok şu an.
Babam asker oraya tayini çıkmıştı ben de gidip Almanca öğrenmiş oldum zaten
konularda çok eksiğim yok şu an
Merhaba. 3 yıl Almanya'da yaşadım ve bu yıl Türkiye'ye geldim. Bugün 7. sınıfa başladım. Ama sınıf ortamı çok kötü ve ben buna alışkın değilim. Sınıfda 40 kişiyiz ve herkes konuşuyor, birbirlerine küfürler yağdırıyor, hoca masaya vursa bile devam ediyorlar. Ama Almanya'da 19 kişiydik ve sadece 10 kişi derste konuşuyordu. Burada ise 20-30 kişi. Sizce sınıf ya da okul değiştirmeli miyim yoksa bu her okulda mı böyle? (bu arada gittiğim okul yaşadığım ilin en iyi okulu diyorlar bazı öğretmenler)
Kıdemli astsubay. Almanyaya askerlere eğitim vermek için gitti.Babanın tam olarak rütbesi ne? Deniz subayımı bir arkadaşım daha benzer durumu yaşamıştı.
Kıdemli astsubay. Almanya'ya askerlere eğitim vermek için gitti.
Evet.Kara astsubayı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.