Sınıfa alışamıyorum

Hocam bende aynıyım tüm sınıf birbiriyle kaynaşmışken ben kenarda oturup izliyorum. Ama bu okulu bırakmak için bir sebep değil. Bende 10. sınıfım bu arada.

Hocam bende aynıyım tüm sınıf birbiriyle kaynaşmışken ben kenarda oturup izliyorum. Ama bu okulu bırakmak için bir sebep değil. Bende 10. sınıfım bu arada.
10 senedir her gün canıma yetti ödevlerdir arkadaşlardır sıkıldım artık. Onun dışında evde de aynıydım zaten.

10 senedir her gün canıma yetti ödevlerdir arkadaşlardır sıkıldım artık. Onun dışında evde de aynıydım zaten.
Hocam discord verin konuşalım isterseniz. Söylediğiniz çok saçma bir şey, söyleyemediğiniz bir neden varsa bilmiyorum.

Şimdi sınıfla konuşamıyorsunuz diye kendi hayatınızı mahvetmeyin. Yalnız kalmaktan şikayetçisiniz ama adım atmak da istemiyorsunuz. Bi yerden başlamak gerek. Ben de ilkokul ve ortaokul hayatımı hiç istemediğim benimle aşırı alakasız insanlarla geçirdim. O zaman sizin gibi okumak istemiyorum deseydim şu anki hayatımı yaşayamazdım. Böyle ortama giremiyorum diye okulu bırakacağım gibi kararların sadece size zararı olur. Adım atmayı denemediğiniz her gün bu durumun daha da içine düşmenize sebep olacak unutmayın. Gittikçe daha sıkıcı bir hal alacak. 1 yıl da böyle yaşanmaz. Yaptığınız şey ters veya yanlış bir şey değil. Alay konusu da olmazsınız. Asıl bu kadar hareketsiz tepkisiz kalmanız alay konusu olur. Hata yapmaktan çekinmeyin. Hata da yapmıyorsunuz aslında.

Benim asıl amacım yalnız olmak zaten ben orada başka kişileri çekemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…