Merhaba, ilk sınavlarda ortalamam 55'di. Şimdi ikinci sınavları olduk. Bu sınavlardan ortalamam 30 geldi. Acaba sınıfı geçme şansım var mı performanslar ve sözlüler ile? Şimdiden teşekkürler. 10. sınıfım.
Merhaba, ilk sınavlarda ortalamam 55'di. Şimdi ikinci sınavları olduk. Bu sınavlardan ortalamam 30 geldi. Acaba sınıfı geçme şansım var mı performanslar ve sözlüler ile? Şimdiden teşekkürler. 10. sınıfım.
1. Dönemin ortalaması yetiyorsa geçersin mesela ben 10. Sınıftayken 1. Dönem İngilizce ortalamam 90 dı 2. Dönem 37 idi dersten geçmiş sayıldım. Yani geçtim dersten. Performans ve sözlüler iyi olursa daha rahat olur senin için.
MEB eğer ki 2. dönemi iptal ederse geçersin. 2. dönemin iptal edileceğini düşünüyorum. İptal edilmezse de şu pandemi döneminde hocalar seni yarı yolda bırakmaz. Bir şekilde geçersin.
16 sene okuyacaksın en az, YKS için 2-3 senede dershanesi var. 1 sene daha okusan bir şey olmaz. Zaten okul bitince daha kötü oluyorsun. Bitmesin ne güzel. Takma kafana kaldın bence.