Sınıfımda 150K abonesi olan YouTuber var ve kıskanıyorum

Paylaştığı videolar ne tarz? Bomboş içerikler paylaşıyorsa, 150 k abonesi olsa ne, olmasa ne? Güzel içerikler paylaşıyorsa, nasıl başardığını sorun ve tüyor alın.

Olay, ne tür içerik çekmesi değil sadece ben aylık 8K TL kazanmasından kıskanıyorum. Kanalı baştan bu yanada 80k TL civarı kazanmış.

Sen en iyisi TV8'de kırmızı oda izle. Şu anda kırmızı oda var.

Olay, ne tür içerik çekmesi değil sadece ben aylık 8K TL kazanmasından kıskanıyorum. Kanalı baştan bu yanada 80k TL civarı kazanmış.
Sanane bilader sanane ne kadar kazanırsa kazanır. Sen de git çalış kazan milleti kıskanmayı bırak.

Hocam bu kıskanılacak bir şey değil ya bence başkalarının hayatları sizi bu kadar ilgilendirmesin fesatlanmak yerine sizde bir şeyler başarın.

8000 TL kazandığını nereden biliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de herkeste kulak üstü JBL Bluetooth kulaklık takan var, bir de herkeste iPhone 11/12 var kıskanıyorum bende ancak bu kadar büyütme.

Yav hocam gerçekten bunlar kıskalınacak şeyler değil o dediğiniz ürünler 3-5 sene sonra hepsi çöp yaşın daha erken seninde paran olur alırsın.

Arkadaşınsa söyle reklamını yapsın sonra onla yarışa gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…