E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ekim 2020 #41 walwar dedi: Sence konuyu açan öyle biri olsa burada ağlar mı? Bunlar muhallebi çocuğu. Genişletmek için tıkla... Vay kardeşim sen mahalle çocuğusun demi.
walwar dedi: Sence konuyu açan öyle biri olsa burada ağlar mı? Bunlar muhallebi çocuğu. Genişletmek için tıkla... Vay kardeşim sen mahalle çocuğusun demi.
W walwar Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 11 10 Ekim 2020 #42 ExecutioneR_ dedi: Vay kardeşim sen mahalle çocuğusun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet dostum en küçük olayda kenara gidip ağlıyorum. ExecutioneR_ dedi: Vay kardeşim sen mahalle çocuğusun değil mi? Genişletmek için tıkla... Sen soldaki yıkık, ben sağ taraftaki yüce efendin.
ExecutioneR_ dedi: Vay kardeşim sen mahalle çocuğusun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet dostum en küçük olayda kenara gidip ağlıyorum. ExecutioneR_ dedi: Vay kardeşim sen mahalle çocuğusun değil mi? Genişletmek için tıkla... Sen soldaki yıkık, ben sağ taraftaki yüce efendin.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ekim 2020 #43 walwar dedi: Evet dostum en küçük olayda kenara gidip ağlıyorum. Sen soldaki yıkık ben sağ taraftaki yüce efendin. Genişletmek için tıkla... Attığın mesajlardan asosyal olduğun o kadar belli oluyor ki xD.
walwar dedi: Evet dostum en küçük olayda kenara gidip ağlıyorum. Sen soldaki yıkık ben sağ taraftaki yüce efendin. Genişletmek için tıkla... Attığın mesajlardan asosyal olduğun o kadar belli oluyor ki xD.
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 10 Ekim 2020 #44 Muhallebi çocuğu da denmez de korkak gibi sanki. Knk bak isterlerse 20 kişi olsunlar birisini indir bunlar sendeki ciddiyeti görünce tık yapamazlar.
Muhallebi çocuğu da denmez de korkak gibi sanki. Knk bak isterlerse 20 kişi olsunlar birisini indir bunlar sendeki ciddiyeti görünce tık yapamazlar.
W walwar Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 11 10 Ekim 2020 #45 Lostt dedi: Muhallebi çocuğu da denmez de korkak gibi sanki. Kanka bak isterlerse 20 kişi olsunlar birisini indir bunlar sendeki ciddiyeti görünce tık yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Eline ağzına sağlık, yukarıdakine anlatırsan bunları teşekkür ederim.
Lostt dedi: Muhallebi çocuğu da denmez de korkak gibi sanki. Kanka bak isterlerse 20 kişi olsunlar birisini indir bunlar sendeki ciddiyeti görünce tık yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Eline ağzına sağlık, yukarıdakine anlatırsan bunları teşekkür ederim.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ekim 2020 #46 walwar dedi: Eline ağzına sağlık, yukarıdakine anlatırsan bunları teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bekle sen ben sana birazdan anlatıcam
walwar dedi: Eline ağzına sağlık, yukarıdakine anlatırsan bunları teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bekle sen ben sana birazdan anlatıcam
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 10 Ekim 2020 #47 Bırak şunları, okulu değiş git, çok zor bir şey değil bildiğim kadarıyla.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 10 Ekim 2020 #48 ExecutioneR_ dedi: Belli oluyor ki xD. Genişletmek için tıkla... Bu xd tabirini kullanan kesim Max 7. sınıf. Zerre tahammülüm yok bunlara.
ExecutioneR_ dedi: Belli oluyor ki xD. Genişletmek için tıkla... Bu xd tabirini kullanan kesim Max 7. sınıf. Zerre tahammülüm yok bunlara.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Ekim 2020 #49 Megaton dedi: Bu xd tabirini kullanan kesim Max 7. sınıf. Zerre tahammülüm yok bunlara. Genişletmek için tıkla... Tahammülün yoksa banane ? Tahammülün yoksa neden benle muhattap oluyorsun ? Bak kendi işine. Bugün forumda ki bütün kanserler beni buluyor.
Megaton dedi: Bu xd tabirini kullanan kesim Max 7. sınıf. Zerre tahammülüm yok bunlara. Genişletmek için tıkla... Tahammülün yoksa banane ? Tahammülün yoksa neden benle muhattap oluyorsun ? Bak kendi işine. Bugün forumda ki bütün kanserler beni buluyor.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 10 Ekim 2020 #50