Sınıfımın müzik anlayışı

Hocam ben neler gördüm neler. Okulda rap şarkısı çıkacaktı bi konuyla ilgili şapka ve zincir falan getirmiştiler. İşin kötüsü benim durumum daha içler acısıydı.

Hocam ben neler gördüm neler. Okulda rap şarkısı çıkacaktı bi konuyla ilgili şapka ve zincir falan getirmiştiler. İşin kötüsü benim durumum daha içler acısıydı.
Of of of yazık olmuş hocam iyi biri miydiniz?
--
Yav şu "Yabancı Dil Ağırlıklı" ders gören sınıfa bakın

Evet müzik anlayışları kötü gerçekten Ama niye seninde anime karakteri gibi konuştuğunu ve bunun hakkında forumda konu açtığını anlayamadım açıkçası, yada niye seni ilgilendirdiğini. Bizimde sınıfta K-pop dinleyen vardı bi ara, ona kanser oluyordum çünkü her tenefüs akıllı tahtadan son ses K pop açıyordu ( Seninkiler öyle bişey yapmıyorsa pek takmazdım

Sınıf arkadaşların gerçekten de berbat bir müzik anlayışına sahipler. Oraya Taha Duymaz abimin Alayına Caz şarkısı da eklenmeliydi (!)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Of of of yazık olmuş hocam iyi biri miydiniz?
--
Yav şu "Yabancı Dil Ağırlıklı" ders gören sınıfa bakın
Eki Görüntüle 780933
Eki Görüntüle 780937
Ama Allah'a şükür geçen seneden hiç pişman değilim. Dinlediğim müzikler, hal ve tavırlarım olsun hala arkasındayım. Arkadaşlarıma düzgün şeyleri tavsiye ediyordum. Sevdiğim kız biraz popüler kültüre gidiyordu en son ama hayırlısı.

Bu insanları şarkıcı sanmaları aşırı cringe. Ve anime karakteri gibi konuşmamın sebebi de konuyu az daha ilgi çekici yapmak.
Good Armenian Song

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…