Sınıfımın müzik anlayışı

Hayatta büyük ihtimalle hiç karşılaşmayacağın ve yine büyük ihtimalle seni hiç tanımayacak seni zerre umursamayan insanlar için tartışmak, birbirimizi kırmak ne üzücü...

Enes Batur dinliyorlarsa da beni alakadar etmez. Bizim sınıfta da böyle tipler var ve onları tanımıyorum bile. Çok takmayın bence.
"Kanka bak Enes Batur var şarkıcı çok iyi dinlesene" diyen arkadaşın olmasını ister misin?

-Kanka bak Enes Batur var şarkıcı çok iyi dinlesene.
+Kanka bak Enes Batur'un yeni içeriğini sızdırdım ondan önce sen yaparsan ünlü olursun.
-Ne ki kanka?
+Şişe.
-???

Tek tek kesiyorum ilişiğimi ama uzak eğitim olunca EBA'da falan görüyorum, bunun bilincinde olmaları ve bununla gurur duymaları bile sinir bozucu.
Hocam o değil de EBA'da anket açmak nedir ya? Anket hadi tamam ama anketin konusu şarkıcılar. Merve Yalçın falan. Bunu yapmak için cidden küçük olması gerekir. Profilinizde 16 yazıyor hadi diyelim sizden 1 yaş küçük 15 yaşındaki birinin böyle bir şey yapabileceğini sanmam. Komik, saçma, şaşırtıcı.

Birdaha anlamadığın zaman saçma sapan tartışmaya girme benimle tartışan herkes en sonda pes ediyor uyarayım seni. Bu seferlik affediyorum seni her insan hata yapabilir.
Hata yaptığımı hâlâ düşünmüyorum sadece daha fazla uğraşmamak içindi güzel kardeşim etrafındakiler de bir müddet sonra bıkıyordur merak etme sen, konu boş bir konu uzamasının bir anlamı yok diye düşündüm. Af dilemedim sadece haklısın dedim.

Hocam o değil de EBA'da anket açmak nedir ya? Anket hadi tamam ama anketin konusu şarkıcılar. Merve Yalçın falan. Bunu yapmak için cidden küçük olması gerekir. Profilinizde 16 yazıyor hadi diyelim sizden 1 yaş küçük 15 yaşındaki birinin böyle bir şey yapabileceğini sanmam. Komik, saçma, şaşırtıcı.
Profilimde 16 mı yazıyormuş? Aa, öhm, okula 1 sene geç başladım ve ben 13 yaşındayım, arkadaşlarım 12. Ama bunun saçma olduğu gerçeğini değiştirmez

Hata yaptığımı hâlâ düşünmüyorum sadece daha fazla uğraşmamak içindi güzel kardeşim etrafındakiler de bir müddet sonra bıkıyordur merak etme sen, konu boş bir konu uzamasının bir anlamı yok diye düşündüm. AF dilemedim sadece haklısın dedim.

Ben seni bu seferlik affedeyim yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı