bedirhank_14
Kilopat
Önüme çıkan konuya bak kardeşim gidin yararlı bir şeyler araştırın.Sınıfının müzik anlayışının sana 1 lira faydası mı olacak.
"Kanka bak Enes Batur var şarkıcı çok iyi dinlesene" diyen arkadaşın olmasını ister misin?Enes Batur dinliyorlarsa da beni alakadar etmez. Bizim sınıfta da böyle tipler var ve onları tanımıyorum bile. Çok takmayın bence.
Siz onlarla konuşmazsanız onların size Enes Batur'u önereceğini sanmıyorum. Görmezden gelin."Kanka bak Enes Batur var şarkıcı çok iyi dinlesene" diyen arkadaşın olmasını ister misin?
Tek tek kesiyorum ilişiğimi ama uzak eğitim olunca EBA'da falan görüyorum, bunun bilincinde olmaları ve bununla gurur duymaları bile sinir bozucu.Siz onlarla konuşmazsanız onların size Enes Batur'u önereceğini sanmıyorum. Görmezden gelin.
Hocam o değil de EBA'da anket açmak nedir ya? Anket hadi tamam ama anketin konusu şarkıcılar. Merve Yalçın falan. Bunu yapmak için cidden küçük olması gerekir. Profilinizde 16 yazıyor hadi diyelim sizden 1 yaş küçük 15 yaşındaki birinin böyle bir şey yapabileceğini sanmam. Komik, saçma, şaşırtıcı.Tek tek kesiyorum ilişiğimi ama uzak eğitim olunca EBA'da falan görüyorum, bunun bilincinde olmaları ve bununla gurur duymaları bile sinir bozucu.
Hata yaptığımı hâlâ düşünmüyorum sadece daha fazla uğraşmamak içindi güzel kardeşim etrafındakiler de bir müddet sonra bıkıyordur merak etme sen, konu boş bir konu uzamasının bir anlamı yok diye düşündüm. Af dilemedim sadece haklısın dedim.Birdaha anlamadığın zaman saçma sapan tartışmaya girme benimle tartışan herkes en sonda pes ediyor uyarayım seni. Bu seferlik affediyorum seni her insan hata yapabilir.
Profilimde 16 mı yazıyormuş? Aa, öhm, okula 1 sene geç başladım ve ben 13 yaşındayım, arkadaşlarım 12. Ama bunun saçma olduğu gerçeğini değiştirmezHocam o değil de EBA'da anket açmak nedir ya? Anket hadi tamam ama anketin konusu şarkıcılar. Merve Yalçın falan. Bunu yapmak için cidden küçük olması gerekir. Profilinizde 16 yazıyor hadi diyelim sizden 1 yaş küçük 15 yaşındaki birinin böyle bir şey yapabileceğini sanmam. Komik, saçma, şaşırtıcı.
Hata yaptığımı hâlâ düşünmüyorum sadece daha fazla uğraşmamak içindi güzel kardeşim etrafındakiler de bir müddet sonra bıkıyordur merak etme sen, konu boş bir konu uzamasının bir anlamı yok diye düşündüm. AF dilemedim sadece haklısın dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.