Sınıfta arkadaşsız kaldım

Güçleri yetmez ve yüzüme hakaret edecek kadar yüzleri yok

Hocam hani dalga geçmek yerine ikinci yazdığımı okusanız.
Peki hocam kusuruma bakmayın. Özetle kimse sizi sevmiyor dışlanıyorsunuz ve 8. Sınıfa geçiceksiniz bu durumdakimseyi takmadan ders çalışın ve güzel bir lisede iyi ve aklı başında arkadaşlar edinin yazında keyfini çıkarın.

Öncelikle herkese merhaba, ve iyi Sosyaller, konuyu anlatmak gerekirse ortaokuldayım (sınav senem değil ama yakın işte 1 sene var) ve erkekleri özetlersek 2 grup var. Futbol oynayanlar bir de bu arkadaşlar ve ben futbol oynamam pek yani. Onlar bana göre değil. O çocuklar ve bu çocuklar da benimle mesela 4-5 ay arkaştık sonra küstüler. Ve küsme sebepleri ise saçma sapan akıllarını çelmeymiş falan filan. Oysaki ben kimseyi istemeden kırmak bile istemem. Yani sohebti sarmasa yaptığı espri eğlendirmese de ben yanında olmaya çalışırım. Bu çocuklarla gene arkadaştık benimle küsenlerle sonra bugün şimdi bir 30 dk önce falan küszcez falan dediler, sakince tartıştım ve bunlar 2 kişi başları 5-6 kişiler ve köle gibiler. Bu 3 kişi falan bende bu 2'sinden daha üstün oluyorum. O konumda beni dinliyorlar. Ama ben tabii kimseye bir köülük yapmıyorum.

Neyse bu 2 tane kral gibi diyelim. Onlardan biriyle bağlama/gitar Duo'su yapıyoruz ve ondan bazılarına zaman ayıramıyoruz. Daha doğrusu onlar şarkı vb. söylemeye gelmiyor ve o 2 kraldan gitar çalan arkadaş beni çağırıp hoca çağırdı bahanesiyle gidelim diyor. Ben yapmayak falan desem de onların ve onun arasında o hesap verir diye gidiyorum. Çalıgımı çalıp alışrıtma yapıyorum. Ama onlarsa aradan 2 hafta geçiyor ve ben o gitar çalan çocuğun aklını çelmişim gibi anlatıyor. Bu saflarda (kendini akıllı zannedenler) inanıp beni suçlu görüyorlar ve benimle küsmek istemeyen arkadşalrımı bile küstürüyorlar. Yani 8. sınıf böyle geçemz ne yapacağım bilmiyorum. Hani üzgünüm ya. İstemsizce üzgün oluyorum. Çünkü otomatikman tek kalıyorum yani. Önerileriniz varsa sevinirim.

Eklemediysem de söyleyeyim; bana bu çocuklar da iyi şeyler yapmıyorlar. Hep kötülüğümü istiyor. Şu 2 kral diye adlandırdığım ve ifşamı falan çekiyorlar. Anlyicağınız tam çocuklar. Benim de onlara arada ters yanım gelip ya da bunalıp bir şeyler dediğim oluyor. Ama çok bile çekiyorum yani.
Seni dışlamışlar. Ben de bu durum 5. sınıfta olmuştu. Başka bir sınıftan arkadaş bul. Ve onları kıskandıracak bir şekilde mutlu olduğunu göster illa arkandan gelirler. Ama gelmezlerse onlarla arkadaş değil anca düşman olunur.

Öncelikle herkese tekrar merhaba ve şu an şunu söyleyebilirim ki konuşup bir yolunu bulduk ama aralarında 2 tane sevmediğim tip var hala ve onlar harici onlarla arkadaşım tüm öneriler için çok teşekkür ederim ve yaşım hakkında laf söyleyenler tabii ki haklı olabilirler fakat ben biraz da dert döküp çözüm aramak vb için yardım istemiştim.

Öncelikle herkese tekrar merhaba ve şu an şunu söyleyebilirim ki konuşup bir yolunu bulduk ama aralarında 2 tane sevmediğim tip var hala ve onlar harici onlarla arkadaşım tüm öneriler için çok teşekkür ederim ve yaşım hakkında laf söyleyenler tabii ki haklı olabilirler fakat ben biraz da dert döküp çözüm aramak vb için yardım istemiştim.
Bu tarz şeyleri ebeveynlerin ile konuşman daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı