Sınıfta arkadaşsız kaldım

Okul bitti zaten. Yazın başka bir okula geçersiniz. Seneye oradan devam edersiniz. Dert etmeyin.

Güçleri yetmez ve yüzüme hakaret edecek kadar yüzleri yok

Hocam hani dalga geçmek yerine ikinci yazdığımı okusanız.
Peki hocam kusuruma bakmayın. Özetle kimse sizi sevmiyor dışlanıyorsunuz ve 8. Sınıfa geçiceksiniz bu durumdakimseyi takmadan ders çalışın ve güzel bir lisede iyi ve aklı başında arkadaşlar edinin yazında keyfini çıkarın.

Seni dışlamışlar. Ben de bu durum 5. sınıfta olmuştu. Başka bir sınıftan arkadaş bul. Ve onları kıskandıracak bir şekilde mutlu olduğunu göster illa arkandan gelirler. Ama gelmezlerse onlarla arkadaş değil anca düşman olunur.

Öncelikle herkese tekrar merhaba ve şu an şunu söyleyebilirim ki konuşup bir yolunu bulduk ama aralarında 2 tane sevmediğim tip var hala ve onlar harici onlarla arkadaşım tüm öneriler için çok teşekkür ederim ve yaşım hakkında laf söyleyenler tabii ki haklı olabilirler fakat ben biraz da dert döküp çözüm aramak vb için yardım istemiştim.

Bu tarz şeyleri ebeveynlerin ile konuşman daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…