Sınıfta ders çalışmak için kulak tıkacı alınır mı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Meslek lisesindeyim, sınıfta o kadar hayvan gibi davranan çocuk var ki... Yaz dönemi rahat çalıştım ancak şimdi okulda 10 saatimi bir ton gürültü yapan insanlarla beraber geçireceğim. Kulak tıkacı ders çalışmamı rahatlatır mı?

Meslek lisesindeyim, sınıfta o kadar hayvan gibi davranan çocuk var ki... Yaz dönemi rahat çalıştım ancak şimdi okulda 10 saatimi bir ton gürültü yapan insanlarla beraber geçireceğim. Kulak tıkacı ders çalışmamı rahatlatır mı?

Hocam zaten 40 dakika ders işlenmiyor mu orada? Çalışamazsınız diye düşünüyorum bizde hocalar kitaplarımıza el koyuyordu derste ders dışı bir şeyle ilgilenirsek. Teneffüs süresi zaten çok kısa olmalı o yüzden alınmaz sizde durumlar farklı ise yazarsanız ona göre tavsiye verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten 40 dakika ders işlenmiyor mu orada? Çalışamazsınız diye düşünüyorum bizde hocalar kitaplarımıza el koyuyordu derste ders dışı bir şeyle ilgilenirsek. Teneffüs süresi zaten çok kısa olmalı o yüzden alınmaz sizde durumlar farklı ise yazarsanız ona göre tavsiye verebilirim.

Son sınıf öğrencisiyse hocalar tolerans gösterebilir. Ben son sınıftayken hiç ders işlenmiyordu, YKS çalışıyorduk paso.

@closed.selim ANC'li bir kulaklık almayı düşünebilirsiniz. Hem dışarıdan ses almaz hem de müzik dinlersiniz.

11. sınıfta yani geçen sene hocalar müsaade ediyorlardı. Meslek lisesinde olduğumdan dolayı koskoca okulda adamakıllı hocalara soru götüren sadece 4 kişi aynı sınıftaydık hocalar bunu bildiği için bize müsaade ediyorlardı hatta gerektiği zamanlarda hocalardan izin alarak matematik hocasının dersine falan giriyorduk. Hocalar da öğrenciler zaten dinlemiyor diye çok kasıntı olmuyorlar.
Teneffüste dışarı çıkmıyoruz hocam. Çok çok canımız sıkılırsa belki ama onun dışında soru çözmeye devam ediyoruz. Derslerde de ders pek işlenmiyor. Kolej olduğundan dolayı genelde ya hoca eksikliği ya da tecrübesizliğinden dolayı dersler fazlaca aksıyor.

Son sınıf öğrencisiyse hocalar tolerans gösterebilir. Ben son sınıftayken hiç ders işlenmiyordu, YKS çalışıyorduk paso.

@closed.selim ANC'li bir kulaklık almayı düşünebilirsiniz. Hem dışarıdan ses almaz hem de müzik dinlersiniz.

ANC'li kulaklıklar müzik çalmasa dahi sesi engelliyor mu? Ders çalışırken sadece sessiz ortam arıyorum. Müzikle beraber çalışamıyorum. Nadiren sakinleştirici melodi ile çalışıyorum.

ANC'li kulaklıklar müzik çalmasa dahi sesi engelliyor mu? Ders çalışırken sadece sessiz ortam arıyorum. Müzikle beraber çalışamıyorum. Nadiren sakinleştirici melodi ile çalışıyorum.

ANC'ler tamamen gidermiyor ama dışarıdan gelen sesi bayağı azaltıyor. Müzikle dışarıdan zor ses alırsınız. Tıkaç kulağı boğabilir biraz. Kulaklıkla sakinleştirici müzikler dinleyip çalışmak iyi gelebilir.

Kulak tıkacı çok işlemiyor. ANC'li kulaklık öneririm bende BUDS FE vardı güzel kesiyor. Arkada hafif bir müzik veya white noise falan açarsanız daha iyi ama hiç müzik açmasanız da güzel kesiyor.

Ben genelde ANC+ White noise açıyordum güzel oluyor dışarıyla bağın kalmıyor. Buds fe öneririm fiyatı da ucuz, ANC'side bu fiyata göre mükemmel performans.

Okulda ders çalışma evde çalış. Kafan kalabalık olacak verimli olmaz. Ben okulda çözdüğüm zaman sözel takılıyordum veya ingilizce çözüyordum sende yapabilirsin kulak tıkacına ihtiyaç yok gibi geldi.

Okulda ders çalışma evde çalış. Kafan kalabalık olacak verimli olmaz. Ben okulda çözdüğüm zaman sözel takılıyordum veya ingilizce çözüyordum sende yapabilirsin kulak tıkacına ihtiyaç yok gibi geldi.
Sayısalcıysa okul zamanını yani günün yarısını boş derslerle geçiremez maalesef.

Akşam eve geç girebiliyorum. Okulum 5'de bitiyor ben 5:30'da anca evde olabiliyorum. Ders çalışmaya halim kalmıyor. Bu yüzden matematik, problemler, fizik gibi dersleri okulda çalışıyorum. Sınıftakiler anıra anıra eşşek gibi güldükleri için saçama sapan şeylere, mecbur seslerini engelleyecek bir şey gerekiyor.

Akşam eve geç girebiliyorum. Okulum 5'de bitiyor ben 5:30'da anca evde olabiliyorum. Ders çalışmaya halim kalmıyor. Bu yüzden matematik, problemler, fizik gibi dersleri okulda çalışıyorum. Sınıftakiler anıra anıra eşşek gibi güldükleri için saçama sapan şeylere, mecbur seslerini engelleyecek bir şey gerekiyor.
Tipik kulak tıpayıcıları deneyebilirsiniz o zaman. Yada biraz sessiz olurmusunuz kardeşim başım ağrıyor diyebilirsiniz. Öylelerini ıslak kalasla dövmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı