Yaşıtım olanların yarısından çoğu mezuna kaldı, Benden ufak olanların çoğu da öyle oldu. 1 yılı çok bir şey olarak görüyorsunuz. 60-70 yıllık hayatın her saniyesini verimli olarak geçiriyorsunuz herhalde. 20 yaşındayım, 25 yaşındaki çoğu kişiden daha verimli hayat geçirmişimdir.Yaşıtın olan arkadaşların mezun olurken sen son sınıfa geçiyorsun daha falan.
Yani ben zamanımı verimli geçirmeyi severim ki sınıfta kalsam bu beni çok üzerdi, başarı yapmayı alışkanlık haline getirdim diyelim yani alışkanlık gibi oldu bu bana. Çok fazla iş hakkında fikirlerim falan olduğundan dolayı okulu en kısa sürede bitirip üniversite hayatımda iyi bir şeyler yapmayı planlıyorum. Ondan dolayı zamanı çok önemsiyorum ki 1 saniyenin bile geri dönüşü yok.Zamanında lisede kalmıştım. Üniversitede de hazırlıkta kalacağım
Yaşıtım olanların yarısından çoğu mezuna kaldı, Benden ufak olanların çoğu da öyle oldu. 1 yılı çok bir şey olarak görüyorsunuz. 60-70 yıllık hayatın her saniyesini verimli olarak geçiriyorsunuz herhalde. 20 yaşındayım, 25 yaşındaki çoğu kişiden daha verimli hayat geçirmişimdir.
Gerçekten kalmak için özel çaba lazım ya şahsen ben kalsam çok üzülürdüm. Yaşıtın olan arkadaşların mezun olurken sen son sınıfa geçiyorsun daha falan... Üzücü, lütfen derslerinize ufakta olsa bi göz gezdirin hocalarınızla muhabbet kurun.
Zamanında lisede kalmıştım. Üniversitede de hazırlıkta kalacağım
Yaşıtım olanların yarısından çoğu mezuna kaldı, Benden ufak olanların çoğu da öyle oldu. 1 yılı çok bir şey olarak görüyorsunuz. 60-70 yıllık hayatın her saniyesini verimli olarak geçiriyorsunuz herhalde. 20 yaşındayım, 25 yaşındaki çoğu kişiden daha verimli hayat geçirmişimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.