Sınıfta kalarak açık liseye geçilebilir mi?

Cok teşekkür ederim yanitlariniz icin. Gecmeyi isteme sebebim OBP icindi. 12'de cok onemsemedikleri icin 12. sinif ortalamam 98 falan olur. Diger donemle biraz daha arastirma yapip aciga gecmek onceki puanlari etkilemiyorsa gecmem muhtemelen. Bir de sorum oldugu zaman sorabilir miyim rahatsizolmayacaksaniz? Acik lise hakkinda kimse bilgili degil cevremden.

Rica ederim, elbette sorabilirsiniz. Sosyalde zaten eğitim ve özellikle açık lise ile ilgili konularda ben yardımcı olmaya çalışıyorum :)

Rica ederim, elbette sorabilirsiniz. Sosyalde zaten eğitim ve özellikle açık lise ile ilgili konularda ben yardımcı olmaya çalışıyorum :)
Hocam, devamsızlıktan açık liseye geçiş hakkında MEB'i aradığımda, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karar verecek" dediler. Böyle bir şey var mı?

Hocam, devamsızlıktan açık liseye geçiş hakkında MEB'i aradığımda, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karar verecek" dediler. Böyle bir şey var mı?

Hocam her yaz tatilinden sonra açık liseye kayıtlar başladığı zaman kararlar değişebiliyor, yani size en fazla şu an yapılan kayıtlar hakkında bilgi verebilirler, sonraki yapılacak kayıtlar hakkında bir şey demiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı