Çözüldü Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçilebiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

00Tanr00

Femtopat
Daha fazla  
12. sınıfım aktif olarak devamsızlık 25 26 sanırım, sağlık durumlarından okula devamsızlık yapmak zorunda kalıyorum. Açık liseye geçmek için devamsızlığın bir etkisi var mı? Yani sınırı geçersem açığa geçememem gibi bir durum var mı?

Açığa geçme şartlarını karşılamıyorsan isteğe bağlı geçemezsin, ama 2 defa sınıfta kalınca otomatik açığa geçiriyor. Devamsızlık durumunu bilmiyorum ama eğer toplam sayıyı aşarsan kalırsın.

Açığa geçme şartlarını karşılamıyorsan isteğe bağlı geçemezsin, ama 2 defa sınıfta kalınca otomatik açığa geçiriyor. Devamsızlık durumunu bilmiyorum ama eğer toplam sayıyı aşarsan kalırsın.

1 sene kalanlar geçebiliyor biliyorum bunu ancak şu anki durumla alakalı bir kaynak ya da bilgi bulamadım.

Açığa geçme şartlarını karşılıyorsan gitme daha da.

1 sene sınıfta kalanlar geçebiliyor bende 11'de kaldım şu andan itibaren açık liseye geçeceğim YKS'ye hazırlanıyorum ondan olayı zaten lazım kayıtlar açılana kadar okula gitmeme gerek yok diye düşünüyorum ama bilemedim kafam karıştı.

Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçebilirsin. Onun dışında sağlıkla alakalı sorunlardan dolayı okula gidemiyorum demişsin eğer sağlık raporun varsa ÇÖZGER gibi o rapor ile sınıfta kalmayı beklemeden kayıtlar başlayınca açığa geçebilirsin.
Yani sınırı geçersem açığa geçememem gibi bir durum var mı?
Sınırdan kastın ne anlayamadım ama toplam devamsızlık hakkın 30 günü geçtikten sonra sınıfta kalıyorsun eğer idare silmezse tabii. Şu kadar gün devamsızlık yaptın diye açığa geçemezsin gibi bir durum olmaz.

1 sene kalanlar geçebiliyor biliyorum bunu ancak şu anki durumla alakalı bir kaynak ya da bilgi bulamadım.

1 sene sınıfta kalanlar geçebiliyor bende 11'de kaldım şu andan itibaren açık liseye geçeceğim YKS'ye hazırlanıyorum ondan olayı zaten lazım kayıtlar açılana kadar okula gitmeme gerek yok diye düşünüyorum ama bilemedim kafam karıştı.
Rahat geçiyorsun 1 sene yetiyor.

Sınıfta kaldıktan sonra açığa geçebilirsin. Onun dışında sağlıkla alakalı sorunlardan dolayı okula gidemiyorum demişsin eğer sağlık raporun varsa çözger gibi o rapor ile sınıfta kalmayı beklemeden kayıtlar başlayınca açığa geçebilirsin.

1 sene kaldım çok bir önemi kalmadı bir de okul yönetiminden zorbalık görünce en doğru seçenek bu olur diye düşünüyorum yani asıl soru zaten geçicemde devamsızlık sınırını aşarsam bu sene için yine de geçebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı