Sınıfta kaldım

Söyle durumunu utanma. Başınız sağ olsun bu arafa.

Söylemeyeceğim sanırım çünkü bana acımalarını istemiyorum.

Kendini hala kötü hissediyorsan istersen açığa geçebilirsin.
Başın sağ olsun.

Açığa geçmeyi düşünmüyorum ama önerin için teşekkürler.

Ailevi meseleler yüzünden gelmedim dersin, utanma utanılacak bir durum yok ortada.

Sanırım öyle diyeceğim.

Başın sağ olsun kardeşim. Sınıfta kalmak dünyanın sonu değil, sakın kafana takma.

Sınıfta kalmayı önemsemiyorum zaten sadece insanların düşünceleri beni zorluyacak.

Maalesef sildiremiyorum kadığım kesin yine de teşekkürler.
Deneyeceğim teşekkürler

Öncelikle başınız sağ olsun. Fakat daha okulların bitmesine 1 hafta daha var. Gidip hocalarınla konuşamaz mısın veya müdür yardımcısıyla falan?

Konuştum sınıfta kalıyorum.

Normalde çift dikişli diye dalga geçiyorlar ama bu biraz da etrafında ki insanlara bağlı.

Umarım sadece sınıfta kaldığımla dalga gecerler.

Başın sağ olsun. Okula devam et kesinlikle. Kardeşin bir yerden seni hep izliyor olacak onu gururlandır!

Bu konuda bir bilgi alın öğretmen veya müdürünüzden bu arada @deniz.87

Çok teşekkürler okula devam edicrm.

Başın sağ olsun açığa geç diyeceğim önermem iyice asosyal olursun git bence insanların içine kafan dağılsın biraz başın sağ olsun tekrardan mekanı cennet olsun

Başın sağ olsun açığa geç diyeceğim önermem iyice asosyal olursun git bence insanların içine kafan dağılsın biraz başın sağ olsun tekrardan mekanı cennet olsun.

Bende öyle düşünüyorum o yüzden açığa geçmeyeceğim.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…