deniz.87
Attopat
Söyle durumunu utanma. Başınız sağ olsun bu arafa.
Söylemeyeceğim sanırım çünkü bana acımalarını istemiyorum.
Kendini hala kötü hissediyorsan istersen açığa geçebilirsin.
Başın sağ olsun.
Açığa geçmeyi düşünmüyorum ama önerin için teşekkürler.
Ailevi meseleler yüzünden gelmedim dersin, utanma utanılacak bir durum yok ortada.
Sanırım öyle diyeceğim.
Başın sağ olsun kardeşim. Sınıfta kalmak dünyanın sonu değil, sakın kafana takma.
Sınıfta kalmayı önemsemiyorum zaten sadece insanların düşünceleri beni zorluyacak.
Öncelikle geçmiş olsun. Devamsızlığını sildirmeyi dene veya rapor almaya çalış. Çok kötü duruma düşmüşsünüz. Hayat yapar arada böyle, sakın vazgeçmeyin. İyisiyle kötüsüyle atlatırsınız.
Maalesef sildiremiyorum kadığım kesin yine de teşekkürler.
Deneyeceğim teşekkürlerÖncelikle başın sağ olsun kardeşim. Yaşadığın acı çok büyük ve biz ne desek boş. Ama benden sana bir abi tavsiyesi, böyle kaçma. Hocalarından, arkadaşlarından kaçma. Kaçmak yerine acınla yüzleş, iliklerine kadar yaşa ki işte "unutmak istiyorum" o zaman devreye girer. Bu acıyı asla unutamazsın ama bununla yaşamayı öğrenirsin. Ve bunu seni çok güçlü birisi yapar. İlerideki hayatın için, içine atma acını. Dediğim gibi biz ne desek boş senin hissettiğini hissedemeyiz.
Öncelikle başınız sağ olsun. Fakat daha okulların bitmesine 1 hafta daha var. Gidip hocalarınla konuşamaz mısın veya müdür yardımcısıyla falan?
Konuştum sınıfta kalıyorum.
Normalde çift dikişli diye dalga geçiyorlar ama bu biraz da etrafında ki insanlara bağlı.
Umarım sadece sınıfta kaldığımla dalga gecerler.
Başın sağ olsun. Okula devam et kesinlikle. Kardeşin bir yerden seni hep izliyor olacak onu gururlandır!
Bu konuda bir bilgi alın öğretmen veya müdürünüzden bu arada @deniz.87
Çok teşekkürler okula devam edicrm.