Hocalar nasıl yazılar okuyorlar bir bilsen. Yazıyı okuyamama gibi durum yok ben ne çivi yazıları gördüm doktor yazısından beter. Hocalar okuyor bence sorun sende yüksek ihtimalle notların düşük ve bir şeye suç atmaya çalışıyorun.
%99 kendinizi kandırıyorsunuz. Hocalar öyle rezalet yazılar okuyor ki eğer arap harfleri ile yazmıyorsanız okuyup anlamamaları imkansız. Ayrıca yazım düzgün değil diye okulu bırakmakta büyük saçmalık, oturacaksın yavaş yavaş düzgün yazma çalışmaları yapacaksın atom fiziği değil yani bu.
%99 kendinizi kandırıyorsunuz. Hocalar öyle rezalet yazılar okuyor ki eğer Arap harfleri ile yazmıyorsanız okuyup anlamamaları imkansız. Ayrıca yazım düzgün değil diye okulu bırakmakta büyük saçmalık, oturacaksın yavaş yavaş düzgün yazma çalışmaları yapacaksın atom fiziği değil yani bu.
Ozaman hocam yazı yazın bolca. Alın bir tane kitap. Bütün kitabı baştan sonra yavaş yavaş A4 kağıdına geçirin güzel yazmaya çalışın bu sırada düzelir. Yani ne diyim sizinki ozaman ayrı bir yazma seviyesi.
Özellikle ilgi çekici bir roman olursa işiniz daha kolay olur.
O zaman hocam yazı yazın bolca. Alın bir tane kitap. Bütün kitabı baştan sonra yavaş yavaş A4 kağıdına geçirin güzel yazmaya çalışın bu sırada düzelir. Yani ne diyeyim sizinki o zaman ayrı bir yazma seviyesi.
Özellikle ilgi çekici bir roman olursa işiniz daha kolay olur.
Bu sıkıntı bende de vardı. Bende şuan 11.sınıfım. Stresi bende aşamıyordum. Ama ilerde anlıyorsun ki hiç değmezmiş bile. Zaten çalıştıysan kafan rahatsa dert etmemen gerek düşük alsan bile. Olacağı varmış de geç. Biliyorum demek daha kolay ama en azından dene.