Sınıfta kalırsam diye çok korkuyorum

Bu sene lise de kalma var maalesef bende lise öğrencisiyim bende sınıfta kalmaktan korkuyorum.

Bu sene lise de kalma var maalesef bende lise öğrencisiyim bende sınıfta kalmaktan korkuyorum.
Bende korkuyordum psikolojik nedenlerden rapor aldım hocam kafam rahat sanıyorlar bilmiyorlar ki şizofren öncesi tedavi alıyorum Allah kimseye vermesin keşke kalsaydım da normal olsaydım diyorum bazen.

Bende korkuyordum psikolojik nedenlerden rapor aldım hocam kafam rahat sanıyorlar bilmiyorlar ki şizofren öncesi tedavi alıyorum Allah kimseye vermesin keşke kalsaydım da normal olsaydım diyorum bazen.

Normalsin kral takma kafana yaaa nolacak herkesin başına gelebilir ben bir anormallik göremedim sizde açıkçası.
Onu bunu bırakın da okuyup adam olamayan çok insan var önce insan olmak önemli bence kadına şiddet gösterdikten sonra kötü işler yaptıktan sonra okuyup okumamanın önemi yok iyi insan olmak önemli ülkeye fayda sağlamak beni geren şey kalmak değil zaten ailemin üzülmesi benden çok beklentileri var insan ister istemez geriliyor hepimiz bir şekilde yolumuzu bulacağız.Hayırlısı

Dışarıdan normalim ama içimde fırtınalar kopuyor işte sorun bu teşekkür ederim. Haklısınız dediklerinizde.

ŞÖK ile geçirirler ama kalcağını fazla sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…