Var ama çok takma kalırsan çift dikiş iyidir yeniden denersin çok kafana takma deli olursun.Herkese teşekkür ederim cevap veren herkese banlandığım için dün kimseye dönemedim sınıfta kalma yok mu şimdi krallar.
Var ama çok takma kalırsan çift dikiş iyidir yeniden denersin çok kafana takma deli olursun.Herkese teşekkür ederim cevap veren herkese banlandığım için dün kimseye dönemedim sınıfta kalma yok mu şimdi krallar.
İçimde o kadar büyük bir korku ve endişe var ki. 10.sınıf öğrencisiyim. Sınavlar oluyor, ya sınıfta kalırsam korkusu yüzünden pek de bir şey yapamıyorum. Bu sene kalma var mı? Kalmak istemiyorum. Ders çalışıyorum ancak olmuyor. Ne yapsam, ne yapacağımı şaşırdım. Aile baskısı çok fazla. Üzerimde stres olmaktan artık içime bir şey oluyor. Gerçekten çok kötü durumdayım.
Bende korkuyordum psikolojik nedenlerden rapor aldım hocam kafam rahat sanıyorlar bilmiyorlar ki şizofren öncesi tedavi alıyorum Allah kimseye vermesin keşke kalsaydım da normal olsaydım diyorum bazen.Bu sene lise de kalma var maalesef bende lise öğrencisiyim bende sınıfta kalmaktan korkuyorum.
Bende korkuyordum psikolojik nedenlerden rapor aldım hocam kafam rahat sanıyorlar bilmiyorlar ki şizofren öncesi tedavi alıyorum Allah kimseye vermesin keşke kalsaydım da normal olsaydım diyorum bazen.
Dışarıdan normalim ama içimde fırtınalar kopuyor işte sorun buNormalsin kral takma kafana yaaa nolacak herkesin başına gelebilir ben bir anormallik göremedim sizde açıkçası.
Onu bunu bırakın da okuyup adam olamayan çok insan var önce insan olmak önemli bence kadına şiddet gösterdikten sonra kötü işler yaptıktan sonra okuyup okumamanın önemi yok iyi insan olmak önemli ülkeye fayda sağlamak beni geren şey kalmak değil zaten ailemin üzülmesi benden çok beklentileri var insan ister istemez geriliyor hepimiz bir şekilde yolumuzu bulacağız.Hayırlısı
ŞÖK ile geçirirler ama kalcağını fazla sanmıyorumİçimde o kadar büyük bir korku ve endişe var ki. 10.sınıf öğrencisiyim. Sınavlar oluyor, ya sınıfta kalırsam korkusu yüzünden pek de bir şey yapamıyorum. Bu sene kalma var mı? Kalmak istemiyorum. Ders çalışıyorum ancak olmuyor. Ne yapsam, ne yapacağımı şaşırdım. Aile baskısı çok fazla. Üzerimde stres olmaktan artık içime bir şey oluyor. Gerçekten çok kötü durumdayım.
Öyle demeyin hocam sözlüden geçersiniz size tek önerim kafaya takmayın.Ben dahil çoğu kişi kalacak. Geçmiş olsun şimdiden.
10 sınıfta ŞÖK yok diye biliyorum kalıyorsun.ŞÖK ile geçirirler ama kalcağını fazla sanmıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.