Çözüldü Sınıfta kalma nasıl hesaplanıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rubin2727

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şuan 2 zayıfım var, sınıfta kalıyor muyum yada 1. dönem derslerin ortalaması ile 2.dönem derslerin not ortalamaları mı alınıyor? Mesala 1. dönem 60 coğrafya, 2. dönem 40. Ortalamam 60 ile 40'ı toplayıp kaç saat ders görüyorsak o dersin saatine mi bölüyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar benim şuan 2 zayıfım var, sınıfta kalıyor muyum yada 1. dönem derslerin ortalaması ile 2.dönem derslerin not ortalamaları mı alınıyor? Mesala 1. dönem 60 coğrafya, 2. dönem 40. Ortalamam 60 ile 40'ı toplayıp kaç saat ders görüyorsak o dersin saatine mi bölüyoruz?

Hayır. Örneğin dersin ilk dönem ortalaması 60, ikinci dönem ise 40. Bu iki ortalama toplanıp ikiye bölünür. Toplamları 100 eder, 2'ye böleriz 50 olur. Bu durumda da dersi geçmiş sayılırsınız.

Hayır. Örneğin dersin ilk dönem ortalaması 60, ikinci dönem ise 40. Bu iki ortalama toplanıp ikiye bölünür. Toplamları 100 eder, 2'ye böleriz 50 olur. Bu durumda da dersi geçmiş sayılırsınız.

Çözüm
Hayır. Örneğin dersin ilk dönem ortalaması 60, ikinci dönem ise 40. bu iki ortalama toplanıp ikiye bölünür. Toplamları 100 eder, 2'ye böleriz 50 olur. Bu durumda da dersi geçmiş sayılırsınız.

O zaman tamam teşekkürler.

9.

Hayır. Örneğin dersin ilk dönem ortalaması 60, ikinci dönem ise 40. bu iki ortalama toplanıp ikiye bölünür. Toplamları 100 eder, 2'ye böleriz 50 olur. Bu durumda da dersi geçmiş sayılırsınız.

Peki sorumlu geçme olayı ne biliyor musun?

O zaman tamam teşekkürler.

9.

Peki sorumlu geçme olayı ne biliyor musun?

Edebiyattan 1. dönem ortalaman 45 2. dönem ortalaman 45 toplam 90 olur ve edebiyattan kalırsın bunun yazın okul başlarken ve yarıyıl tatilinde sorumluluk sınavları olur bunlara girer geçmeye çalışırsın 10. sınıfta geçemedin 11. sınıfta bunun sorumluluk sınavına yine girersin geçmeye çalışırsın. Ama mesela matematik den kaldın 2 dönem boyunca bunun sorumluluk sınavına girmezsin sadece edebiyattan girersin ama edebiyat tarih fizik den kaldın bu 3ünün sorumluluk sınavına girersin bir de şöyle bir şey var edebiyat fizik tarih coğrafya felsefe Almanca' dan kaldın sınıf tekrarı yaparsın yani 5 ders den kalıp ortalaman 50 üstünde olsa bile sınıf tekrarı olur başka merak ettiğin bir şey var mı?

Edebiyattan 1. dönem ortalaman 45 2. dönem ortalaman 45 toplam 90 olur ve edebiyattan kalırsın bunun yazın okul başlarken ve yarıyıl tatilinde sorumluluk sınavları olur bunlara girer geçmeye çalışırsın 10. sınıfta geçemedin 11. sınıfta bunun sorumluluk sınavına yine girersin geçmeye çalışırsın. Ama mesela matematikden kaldın 2 dönem boyunca bunun sorumluluk sınavına girmezsin sadece edebiyattan girersin ama edebiyat tarih fizikden kaldın bu 3ünün sorumluluk sınavına girersin bir de şöyle bir şey var edebiyat fizik tarih coğrafya felsefe Almanca'dan kaldın sınıf tekrarı yaparsın yani 5 dersden kalıp ortalaman 50 üstünde olsa bile sınıf tekrarı olur başka merak ettiğin bir şey var mı?

Sadece edebiyat için mi? Şu an matematikten kaldım ben 1. dönem 53 2. dönem 25.

Sadece edebiyat için mi? Şu an matematikten kaldım ben 1. dönem 53 2. dönem 25.

Sorumluluk sınavları ATP ve AMP programlarının baraj dersleri ve edebiyat dersi için geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı