Pismaniyee
Hectopat
9. sınıfım günlük ders çalışıyorum ama sınıfta kalacağımı düşünüyorum. Ders çalışma dışında verecebileceğiniz tavsiye var mı?
Kendini stresten uzak tutmaya çalış. Eğer gerçekten inanırsan 9. sınıfı geçebilirsin. Genelde bir konuda eksik bir şey hissediyorsan bu korku geliyor. O konunun üzerine yoğunlaş ve istersen internetten örnek sorular çöz. Ders dışında spor yapabilirsin veya yeni hobiler edinebilirsin. Ben 8'de bu süreci çok yaşamıştım LGS'yi geçememe korkusunu, yazdıklarımı bizzat uyguladım ve güzel bir fen lisesine yerleşebildim.9. sınıfım günlük ders çalışıyorum ama sınıfta kalacağımı düşünüyorum. Ders çalışma dışında verecebileceğiniz tavsiye var mı?
9. sınıfım günlük ders çalışıyorum ama sınıfta kalacağımı düşünüyorum. Ders çalışma dışında verecebileceğiniz tavsiye var mı?
Korkma.9. sınıfım günlük ders çalışıyorum ama sınıfta kalacağımı düşünüyorum. Ders çalışma dışında verecebileceğiniz tavsiye var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.