Okuduğum okul yarı özel bir okul ve özürsüz devamsızlık 5.5 gün olursa bursun kesiliyor. benim de 5 gün özürsüz devamsızlığım var, o yüzden yarın rapor almak istiyorum ama özürlü devamsızlığım 19. Sınıfta kalma durumu nasıl oluyor, 20 olursa mı kalınıyor yoksa 20'yi geçerse mi yani 20.5 olursa mı kalınıyor?
Okuduğum okul yarı özel bir okul ve özürsüz devamsızlık 5.5 gün olursa bursun kesiliyor. Benim de 5 gün özürsüz devamsızlığım var, o yüzden yarın rapor almak istiyorum ama özürlü devamsızlığım 19. sınıfta kalma durumu nasıl oluyor, 20 olursa mı kalınıyor yoksa 20'yi geçerse mi yani 20.5 olursa mı kalınıyor?
Yanlış bilgi: Özürsüz devamsızlık için 10 günlük bir sınır bulunurken özürlü devamsızlık için herhangi bir sınır bulunmamaktadır, yalnızca özürlü ve özürsüz devamsızlıkların toplamının 30 günü geçmemesi gerekmektedir.
Özürlü devamsızlıkta sınır yok, özürsüz devamsızlık için var. Özürsüz 5 gün, özürlü 19 sanırsam özürsüz 10 günü geçmemeli. Yani Özürlü 26 olup özürsüz 5 olursa toplam 30 günü geçtiği için sınıfta kalırsınız.
Özürlü devamsızlık da sınır yok, özürsüz devamsızlık için var. Özürsüz 5 gün, özürlü 19 sanırsam özürsüz 10 gün'ü geçmemeli. Yani özürlü 26 olup özürsüz 5 olursa toplam 30 gün'ü geçtiği için sınıfta kalırsınız.
Hayır hocam bildiğim kadarıyla dediğiniz sadece ortaokul için geçerli lisede 10 gün özürlü 20 gün özürsüz hakkınız var.
Ortaokulda dediğiniz gibi özürlü devamsızlıkta sınır yok özürsüz 20 gün.
Hayır hocam bildiğim kadarıyla dediğiniz sadece ortaokul için geçerli lisede 10 gün özürlü 20 gün özürsüz hakkınız var.
Ortaokulda dediğiniz gibi özürlü devamsızlıkta sınır yok özürsüz 20 gün.